Copy
No veus bé el mail? Clica aquí
AQUEST MES DESTAQUEM       
Nou programa de reforç escolar a Medellín
L’abandonament escolar és una de les principals problemàtiques a la barriada de l’Alto la Virgen de Medellín. Per això enguany hem posat en marxa el nou programa “Estrellitas al futuro”, que donarà reforç escolar a 34 nens/es i joves de primària i secundària.
ACTUALITAT I PROJECTES 
Visitem els nostres projectes i contraparts de Mumbai
Els mesos de febrer i març ens hem desplaçat a l'Índia per fer-hi un seguiment del nostre treball. El President de PROiNFANTS, Joan Antoni Pons-Serés, i un altre membre de la Junta, Teresa Palmer, han visitat Mumbai amb l’objectiu de revisar l’execució dels projectes finançats el 2016 i d’avaluar i discutir conjuntament amb les contraparts la posada en marxa del pressupost dels projectes de 2017 en aquesta ciutat, la nostra principal zona d’actuació. A les imatges, visita al projecte de repartiment d'aliments a Ankur (1), i al projecte de rehabilitació de nens i nenes discapacitats dels slums d'Andheri East (2).

   
HISTÒRIA DE VIDA
Bibiana Marcela Castañeda i Jalcy Ocampo, el somni d'una vida millor

La Biviana Marcela Castañeda de 20 anys va formar part, des de l’any 2012, del programa de “Becas para un futuro mejor”,  finançat per PROiNFANTS.

El segon trimestre de 2016 va acabar els seus estudis de Gestió Empresarial i va començar els de Recursos Humans per completar la seva formació...
SENSIBILITZACIÓ
Fira Modernista de l’Eixample
26, 27 i 28 de maig, reserva’t la data!
El darrer cap de setmana de maig serem a la Fira Modernista de l’Eixample, que aquesta 13a edició està dedicada a l’arquitecte del modernisme Josep Puig i Cadafalch. Ens podràs trobar al carrer Girona per sobre d’Aragó. Al nostre stand tindrem un assortiment d’artesania i complements de l’Índia i Senegal a més d'informació sobre tots els nostres projectes.
ÚLTIMA HORA
Golf per una bona causa
El proper mes de maig els aficionats al golf tindran un motiu extra per provar el seu swing: el Torneig de Golf Solidari, que enguany arriba a la VII edició. La cita serà el 20 i 21 de maig al Club de Golf de Vallromanes.

    
Tallers de ioga solidaris
El mes d’abril encetem un cicle de tallers de ioga a diferents espais de Barcelona oberts a tothom qui vulgui aprendre a relaxar el cos i la ment. Mònica Rivero, voluntària i professora de ioga, posa en marxa aquesta iniciativa arran de la bona acollida que van tenir les classes de desembre. Els diners recaptats es destinaran íntegrament als nostres projectes de cooperació. Contacta amb nosaltres per a més informació.
 
PROINFANTS CATALA
Copyright © 2017 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09