Copy

Team ProAlign ønsker alle et Godt Nytår

Vi håber I er kommet godt ind i det nye år, og at I som vi er fulde af forventninger til 2017.

Tilbageblik på 2016

2016 har været et meget begivenhedsrigt år, hvor vores store drøm om at få nye flotte lokaler gik i opfyldelse.

1. April flyttede vi ind i den store 154 m2 klinik, som har 4 behandlerrum, hvor af det ene er lukket. Klinikken består af et stort hyggeligt område, hvor patienter kan opholde sig før og efter behandling, en reception, et medarbejderlokale, en kondicykel, laser- og elektroterapi, samt plads til øvelseterapi og små hold.
Den nye klinik har givet os som team optimale muligheder for at vidensdele og samarbejde, da vi alle kan behandle og være på klinikken samtidig.
Desuden er vores AlterG Anti-Gravity løbebånd flytte med og bruges stadig flittigt. Har du ikke prøvet den endnu og savner at løbe, så er det vist på tide, for det er simpelthen den fedeste fornemmelse at kunne løbe uden smerter.
I starten af marts kom Dorte retur fra barsel. Senere på året blev hun re-certificeret som specialist i Idrætsfysioterapi og er blevet underviser i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Team ProAlign repræsenterede ved BT halvmaraton, hvor 10 fys. studerende tilbød massage og fysioterapi for alle på stadion og for 4. år i træk var Michael med som Fysioterapeut for Løkkefonden, dette år cyklede han endda et par km også :).

 
Fra jan. 2017 er samarbejdet med SIM Golf som ligger i Grøndal Multicenter, lige ved siden af klinikken, blevet en realitet. Vi tilbyder hver tirsdag kl 11-12 Golftræning.

Teamet vil sige en særlig tak til vores samarbejdspartnere og de begivenhedsrige oplevelser de har givet os i 2016.

Vi ser frem til at 2017 og at kunne give vores patienter den bedste mulig behandling.
Copyright © 2017 ProAlign, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp