Copy
En lille teaser for dit nyhedsbrev her måske?
View this email in your browser

Som tiden dog flyver

I løbet af de sidste måneder er der sket rigtig meget hos ProAlign, så meget at jeg har været nødsaget til at nedprioterer at skrive et nyhedsbrev. Jeg håber, at det har været ventetiden værd. 

Vidste du at.... 

Vi er blevet bevidst om, at flere at vores nye patienter tror, at vi hos ProAlign arbejder med tillæg, som man ofte oplever hos en fysioterapeut med ydernummer, dvs. en fysioterapeut som for tilskud fra det offentlige. 
Hos ProAlign er der ingen tillæg, men hvad betyder det for dig? 

Når du kommer til behandling, så sørger vi for, at give dig den behandling vi finder optimal for lige netop din problematik.

Dette kan inkludere følgende: 

  • Manuel terapi
  • Elektroterapi
  • Laser
  • Kryoterapi (Is)
  • Kinesiology tape
  • Sportstape
  • Ultralyd
  • Øvelsesterapi
Desuden er det på din behandlingsdag, inkluderet at du kan bruge Grøndal Multicenter's fitness center gratis. 

HUSK: Når du booker online, kan du skrive en besked til din behandler, på den måde kan behandleren være bedre forberedt på dine specifikke behov. 
 

On the road again

Igen i år var ProAlign med til at støtte LøkkeFondens Rundt i Danmark. Projektet går ud på at drenge mellem 16-21 år deltager i en femdags etapecykeltur rundt i Danmark.
Fælles for drengene er, at resultaterne fra skole er udeblivet, og at de mangler troen på eget potentiale og egen værdi i forhold til uddannelse og job. Cykelturen har til formål at hjælpe drengene med at opnå en mere struktureret hverdag gennem cykling.

Michael Knudsen var i år både med som fysioterapeut og cyklede også en del af ruten, hvilket faktisk har gjort Michael til lidt af en cykel myg. Ja mind sandt om han ikke også har erhvervet sig en super racer! 

Så har du en cykelskade, så er Michael den rette fysioterapeut til at hjælpe dig. 

MOTION is MEDICINE 
D. 25 Okt. kommer vores samarbejdspartner DJO forbi hos os, I deres flotte specialdesignet uddannelsestrailer. DJO er kendt for deres skinner, men er et brand som har rigtig mange andre produkter, så som Compex elektroapparater, HUBER® 360, en aldeles speciel oplevelse og meget interessant for dig, som arbejder med rehabilitering. Easote diagnostiske ultralyd, det sidste nye fra Chattanooga trykbølger og meget andet.

DJO's målsætning er at møde fysioterapeuter, læger, naprapater og sygeplejersker der har en særlig interesse for smertebehandling og lindring samt rehabilitering.
Læs mere.

Vi glæder os til at se jer mellem kl 8-17:30 på tirsdag. 
Copyright © 2016 ProAlign, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp