Copy

ProAlign ønsker alle vores patienter, samarbejdspartnere og følgere et fantastisk nytår. 

Er du klar til et nyt spændende år :)  
I den kommende måned er der mange som sætter sig nytårsforsæt. Det kan være du ønsker at forebygge skader, optimere din performance ved at blive i bedre fysisk form, eller som mange i denne måned, så ønsker du at komme igang med et godt træningsprogram, hvor du taber dig, bliver stærkere og generelt optimere din livskvalitet.  

Vi kan hjælpe dig og vi har mange muligheder for at assister dig med at opnå lige præcist det du ønsker. 

Hvorfor bruge ProAlign Idrætsfysioterapi?

Højt uddannede fysioterapeuter vil hjælpe dig på rette vej:

  • Du spilder altså ikke din tid og vil få en grundig undersøgelse, som vil danne basis for hvordan vi vejleder dig fremadrettet
  • Du er i centrum, vi lytter til dine behov og ønsker
  • Du har mulighed for at træne med noget af den nyeste teknologi:
    • NMES (Neuromuskulær elektrisk stimulation) kombineret med almindelig behandling kan forkorte rehabiliteringstiden, dvs. færre samlede omkostninger til behandling og hurtigere tilbagevenden til idræt eller arbejde.
    • AlterG Anti-Gravity Løbebånd er et unik redskab som basalt set er et ”normalt løbebånd”. Men man går i en slags ballon, der lukkes lufttæt til om hofterne ved hjælp af et par specielle bukser og en lynlås. Hermed kan vægten nedsættes helt ned til kun at være på 20% af normal vægten og justeres som det nu passer ifht. dit specifikke niveau og mål. Anti-Gravity løbebåndet er simpelhen fantastisk! Læs mere om det her. 
  • Hos ProAlign får du noget for dine penge, prisen er fast, om du så skal bruge NMES, Laser, eller andre af vores behandlings- og eller træningsredskaber. 

Vi glæder os enormt meget til at kunne forsætte med at hjælpe så mange idrætsudøvere tilbage til deres top performance og vi ser frem til også at kunne hjælpe dig!

Find Out More
Copyright © 2018 ProAlign, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp