Copy
HSTotaal CommunicatieTips - 13e jaargang, nr 1
View this email in your browser
Vijf tips voor het leukste website-onderzoek 

HSTotaal lanceert haar nieuwste website: responsive, gecertificeerd, technisch en qua SEO een hoogstandje. Ontwikkeld met onze technische partner skriblCMS. U kunt daar volop van meeprofiteren. Hebt u al een formidabele website? Dan profiteert u van onderstaande tips. En met een niet zo formidabele website profiteert u nog veel meer. Wij bieden u een onversneden HSTotaal-pakket aan: naast doel, design en content, ook skribl-techniek én -CMS. Méér Totaal krijgt u nergens! Weten wat dat Totaal is? Doe onze test! 
Doe de Doel-test. Met welk doel is uw website gebouwd? Als uithangbord, als kenniscentrum of als keiharde business machine? En voldoet de site daar nog aan? Een uithangbord om trots op te zijn? Een drukbezocht centrum? Een machine die loopt als een zonnetje? Twijfel? Bel HSTotaal.
Doe de Design-test. Wees eerlijk: bent u ooit begonnen met zo’n gratis template en wordt het niet eens tijd voor een uniek design? Versterkt het design uw visie en verhaal? Sluit het design naadloos aan op uw identiteit en huisstijl? Bij driemaal ‘ja’, gaat u naar de volgende test. Zo niet, dan tonen we u graag een paar goede voorbeelden.
Doe de Content-test. Laat inhoud en techniek samenwerken om de bezoeker binnen te brengen en te houden. Worden bezoekers op elke pagina met open armen ontvangen? Is het beeld van meerwaarde? Zijn titles en descriptions uniek? Voor elke pagina berekent skriblCMS een SEO-score op basis van zo’n 20 indicatoren. Vraag om de demo!
Doe de Techniek-test. Is uw website responsive, past het design net zo mooi op mobile, op tablet als op desktop? Is de techniek open source of houdt u de deur veilig op slot met een SSL-certificaat? Is uw website lekker snel? En hoe eenvoudig is het design aan te passen? Skribl-techniek is snel, onbeperkt, flexibel en vooral veilig. We overtuigen u graag!
Doe de CMS-test. Drie simpele vragen: werkt u zelf graag in het CMS? Kunt u uw website vlot wijzigen? Bestaat er een eenvoudig CMS wat iedereen direct kan gebruiken? Bij driemaal ‘nee’, komt u op onze spoedlijst voor een gratis demo. Voor skriblCMS is geen opleiding, geen tijd en geen gebruiksaanwijzing nodig. Bel Joost of Bart: 023-534 45 00. En neem alvast een kijkje op www.skriblCMS.net.
En test ook onze scherpe prijs. Samen met skriblCMS bieden wij u het Totaal-pakket: Doel, Design, Content, Techniek én CMS voor één vaste prijs. Verrassingen achteraf? Juist wel, want u zult opkijken van het eindresultaat: een website die professioneel, uniek, onbeperkt, eenvoudig en veilig is.

Voorbeelden, demo of offerte? Wij laten graag zien wat er kan. Bel HSTotaal, Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.
Of vind meer op onze website: www.hstotaal.nl.
Wij zijn sterk in het vertalen van omvangrijke en complexe informatie naar concrete communicatie en vormgeving. Als het ingewikkeld is moet je dus bij HSTotaal zijn, maar ook als het leuk is. Want we houden wel van ingewikkeld, maar we zijn het niet.
 
U ontvangt deze CommunicatieTips als gewaardeerde relatie van HSTotaal of omdat u zich hebt ingeschreven via onze website.
©HSTOTAAL 2017. Overname van deze tips wordt bijzonder op prijs gesteld. Evenals de vermelding van onze naam daarbij.


This email was sent to joost@hstotaal.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HSTotaal Communicatie & Design · Diependaalselaan 177A · Hilversum, 1214 KB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp