Copy
Blog: Overspoeld door dankbaarheid
Blog: De achtergebleven boodschap
groep 5 Cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen
Workshop Leven vanuit Aanwezigheid
Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
Agenda
Online versie 
contact

Overspoeld door dankbaarheid


Ken je dat? Gevangen zitten in het tekort en in wat er allemaal Nu anders moet? Ik wel. Vooral als gaat om het hele marketingstuk van zelfstandig ondernemer zijn, kom ik nog weleens in die klem te zitten helaas. Mijn vertrouwde reactie is hard werken. Niet echt behulpzaam in deze en bovendien volledig tegengesteld aan de inhoud van mijn werk, maar wel wat ik dan vaak doe.
Wat helpt me dan wel uit het gevoel van tekort en welke rol speelt dankbaarheid hierin? Lees hier de hele blog 
 

Verder in deze nieuwsbrief lees je de blog: 'De achtergebleven boodschap van de tumor', bekijk je het filmresultaat van het interview dat Marja Godvliet met mij had over het systemisch lichaamswerk en lees je meer over de aankomende workshop Leven vanuit Aanwezigheid, de 5e cursusgroep Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen die over 2 weken start en de intensive Licht op Ziekte & Gezondheid waaraan je in augustus weer deel kunt nemen. 

Graag ontmoet ik je.
Warme groet,


Blog: De achtergebleven boodschap van de tumor


Ze had duidelijk al een lange weg afgelegd, had al veel oude bagage opgeruimd en was nu op een punt in haar leven dat ze andere keuzes maakte als ervoor en veel meer in lijn leefde met wie ze in essentie was. Toch bleef er iets knagen, wat ze voelde in haar lijf als een trekkend en gespannen gevoel rond het litteken, waar ze de tumor destijds met succes hadden weggesneden.

Het voelde als dat de tumor wel fysiek verwijderd was, maar dat de werkelijke boodschap en reden dat de tumor in de eerste plaats was ontstaan, energetisch nog leefde in haar lijf en lichaamscellen, zo vertelde ze me. Ze wist zeker, dat als ze hier geen aandacht aan zou besteden, het trekkende gevoel erger zou worden en er uiteindelijk een nieuwe tumor zou ontstaan. En dus was ze nu bij mij om met een opstelling via het lichaam de spanning rondom het litteken en de nog eventuele energetische aanwezigheid van de kanker te onderzoeken. Lees hier verder haar verhaal

Start 5e cursusgroep Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen 

Blok 1: vrijdag 17 & zaterdag 18 mei 2019

"Wil jij je verdiepen in Systemisch werken dan is dit een aanrader! Werken in en met het lichaam. Op een zachte, veilige manier durven voelen en ervaren wat er in jou is. Niet weg van spanning en pijn maar er naar toe, op een gedoseerde manier waardoor er ruimte is om te kijken naar wat er gezien wil worden onder de spanning, angst, symptomen. Steeds een beetje dieper verbinden met jezelf tot de levensenergie weer begint te stromen.
Dank je wel Stefanie Bussing voor de mooie reis die ik met jou en de groep heb mogen maken. Ik kijk uit naar het laatste blok." ~ Willianne


Deze verdiepingscursus ´systemisch lichaamswerk & ziekteopstellingen´ is bedoeld voor opstellers en voor mensen met ruime ervaring met opstellingen. Voor wie bovendien het verlangen heeft om een innerlijke reis in en door het lichaam te maken naar de volheid van het leven en tegelijkertijd het opstellingenwerk via het lichaam en bij ziekte wil leren begeleiden. Alle informatie over de cursus en meer ervaringen van de mensen die je voorgingen lees je hier.

Een korte impressie van wat Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen nu eigenlijk zijn en voor je kunnen betekenen, kun je hier bekijken in een 2 minuten durend filmpje waarin Marja Godvliet mij interviewt.

Voor de aankomende cursus, startend in mei, zijn nog enkele plekken vrij om deel te nemen. De cursus hierna start in november. Heb je interesse om deel te nemen, maar ook nog vragen of wil je eerst dit werk zelf in een individuele sessie ervaren, neem dan contact met me op voor een kennismaking of voor het maken van een afspraak.

Workshop: Leven vanuit Aanwezigheid 
vrijdag 31 mei van 13.30 - 17.15 uur


Wanneer we worden geboren is onze eerste relatie, die met ons lichaam. Maar anders dan je misschien zou verwachten is deze relatie bij veel mensen helemaal niet zo vanzelfsprekend en liefdevol. Vaak wordt het lichaam gezien als een instrument dat het vooral moet doen, dat ten dienste staat van wat we graag willen in het leven. Of soms is het ook lastig om echt aanwezig te zijn in het lichaam, omdat we ons er bijvoorbeeld niet helemaal veilig in voelen. We vertrouwen het lichaam of de omgeving waarin we leven niet echt. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn; traumatische gebeurtenissen, ziekte, het hebben van een negatief beeld van het lichaam of het hebben van heimwee naar de eenheid en niet echt op aarde willen zijn.

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lichaam? Je meer bewust te worden van wat er leeft in je lichaam, van wat ze je vertelt en om vanuit die aanwezigheid te leven? Je kunt deze middag ervaren hoe systemisch werk je hierin kan ondersteunen. We werken onder andere met kleine opstellingen rondom buik, hart, hoofd en de helende bewegingen daarbinnen. Lees hier meer over deze workshop.

Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 beide dagen van 10.00 - 16.30 uur


"Het is zo bijzonder om te zien wat er allemaal gebeurt als je opstelt. De bijzondere dynamieken worden zichtbaar en er gebeurt van alles in je lijf en en je gaat meteen in proces. De tweede dag viel alles samen en werd er een diep verlangen vervult. Ik geniet nog na van deze prachtige dagen die zeer vakkundig en in een hele veilige sfeer begeleid werden door Stefanie." ~ Wouthiera

Zijn met wat zich aandient, dat omarmen, zonder het te willen veranderen. Deze 2 daagse intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar is de spanning in je lichaam, waar stroomt de levensenergie vrij door en waar voel je blokkades? Van daaruit onderzoeken we de persoonlijke vragen rondom het thema ziekte, gezondheid en je eigen plek in het systemisch veld. We kijken naar jouw relatie tot dit thema en waar dit mee resoneert in de familiegeschiedenis. Wat is de mogelijk zielvolle boodschap van de ziekte of symptomen aan jou? Lees hier meer over deze intensive.

Op weg naar de Kern ~ Agenda 2019
Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

(hier staan alleen de workshops, intensives en cursussen waarvoor je nog kunt inschrijven)

Het traject "Vrouw Zijn: Je Roeping Leven"  geef ik op dit moment alleen op aanvraag. 

Aanmelden of meer informatie?
Mail of bel me via stefanie@beallyoucanbe.nl /
 06-48102716. 

Wil je graag een vraag of thema in een individuele sessie met me onderzoeken? Neem ook dan even via bovenstaande mail of telefoonnummer contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Copyright © 2016 Stefanie Bussing ~ Be all you can Be, All rights reserved.
Familieopstellingen Nieuws

Our mailing address is:
Zaanenstraat 18-I hoog, 2022 CP Haarlem
www.beallyoucanbe.nl
stefanie@beallyoucanbe.nl

Je ontvangt dit 'Familieopstellingen Nieuws' omdat je je hebt ingeschreven of eerder bij mij bent geweest voor een individuele sessie of een workshop. Wil je je inschrijving wijzigen?
Je kunt hier je voorkeuren voor je inschrijving wijzigen of je voor de nieuwsbrief uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp