Copy
Blog: 'En dan is daar ineens de angst'
Vroegboekaanbieding cursus nog tot 1 maart
Nieuw: Opstellingenmiddag
Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
Agenda
Online versie 
contact

En dan is daar ineens de angst


Valentijnsdag. Een dag die me jaarlijks even terugbrengt naar die dag in 2012. Die dag die eigenlijk een prachtige dag had moeten zijn, omdat we de dag ervoor het hartje hadden horen kloppen van het nieuwe leven in mijn buik. Die dag dat we definitief hoorde dat het kindje niet op de goede plek was ingenesteld en dat de techniek nog niet zover was om het een stukje te verplaatsen. Die dag dat ik met spoed naar het ziekenhuis moest om daar te wachten op het onvermijdelijke moment dat ze dit levend mensje uit me weg zouden snijden, omdat laten zitten voor ons beide ‘de dood’ zou betekenen.
Valentijnsdag 7 jaar later. Mijn jongste meisje van 17 maanden ligt op mijn schoot te slapen, herstellend van een griep en koorts en opeens is het daar. Diezelfde angst als toen. Een enorme angst om haar te verliezen. In een kort ogenblik gaan er verschillende verhalen door mijn hoofd, tot ik mezelf en de verhalen een halt toeroep. Er is immers niks aan de hand met ons meisje wat reden is voor deze mate van ongerustheid en angst.
Het ‘gekke’ is dat het zeker niet de eerste keer is dat ze koortsig of verkouden is. Dat is nu eenmaal de bonus van de kinderopvang… Maar nu, op dit moment, op deze dag, riep letterlijk iedere cel in mijn lijf opeens ‘pas op, gevaar!’ Dus wat gebeurde er dan nu, anders dan die andere keren? Lees hier het hele artikel


Heb je vragen naar aanleiding van deze blog over een situatie in jouw eigen leven? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. 
Verder in deze nieuwsbrief uitgelicht uit de agenda de nieuwe opstellingsmiddagen op zaterdag 30 maart en zondag 23 juni a.s. en de eerstvolgende intensive Licht op Ziekte & Gezondheid van 12 en 13 april.
En heb je interesse om deel te nemen aan de volgende cursusgroep Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen, startend in mei? Goed te weten dat er tot en met 1 maart een aantrekkelijke vroegboekaanbieding geldt, waarover je verderop in deze nieuwsbrief meer leest.


Graag ontmoet ik je.
Warme groet,


Vroegboekaanbieding t/m 1 maart

Start cursusgroep 17 & 18 mei 2019

“De opleiding Systemisch Lichaamswerk en Ziekte opstellingen heeft mij vele inzichten en tools gebracht. Prachtig en vol respect hoe Stefanie je begeleidt naar de kern in het Lijf. Bijzonder om te ervaren dat opstellingen ook in mijn lichaam plaatsvinden. En hoe vrij ik me nu kan bewegen. Dank!” ~ Arjane Arjaan 

We maken tijdens deze cursus maken een innerlijke reis van binnen naar buiten, waarin we vanuit het luisteren naar de taal van ons lichaam en onze cellen en de verstrikkingen die we daarin nog tegenkomen bewegen naar een voluit leven en manifesteren in de buitenwereld. Want, daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Hoe ervaar jij jouw lichaam en de levenskracht die daar doorheen stroomt? Voel jij hoe ze vrij door jouw lichaam stroomt en vorm geeft aan jouw leven? Of merk je dat ze ergens stagneert in jou?

Deze verdiepingscursus ´systemisch lichaamswerk & ziekteopstellingen´ is bedoeld voor opstellers en voor mensen met ruime ervaring met opstellingen. Voor wie bovendien het verlangen heeft om een innerlijke reis in en door het lichaam te maken naar de volheid van het leven en tegelijkertijd het opstellingenwerk via het lichaam en bij ziekte wil leren begeleiden. Alle informatie over de cursus en meer ervaringen van de mensen die je voorgingen lees je hier.

Wanneer je je uiterlijk 1 maart inschrijft en het gehele cursusgeld betaalt, kun je gebruik maken van de vroegboekaanbieding. Je betaalt dan geen €1495, maar €1345 (excl btw) en je ontvangt daarbij bovendien een individuele sessie cadeau twv €230. 
Mail me gerust voor een kennismaking als je geïnteresseerd bent in dit werk of in deze cursus.

Nieuw op verzoek: Opstellingenmiddagen 
zaterdag 30 maart en zondag 23 juni van 13.30 - 17.15 uur


De afgelopen maanden kreeg ik regelmatig van klanten de vraag of het mogelijk was een individuele opstelling met representanten af te spreken. Daarom heb ik besloten de bekende 'opstellingenmiddagen' nieuw leven in te blazen, waar maximaal 3 mensen een vraag in kunnen brengen en circa 10 mensen kunnen representeren. Naast dat het fijn is voor de mensen die zeker willen zijn dat ze de mogelijkheid krijgen om hun vraag in een grote opstelling te onderzoeken, is het ook een mooie en laagdrempelige manier om als representant met mij en mijn lichaamsgerichte manier van opstellen kennis te maken.

Dus...
Is er een terugkerend thema in je leven, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, relaties of werk waar je geen invloed op lijkt te hebben en ben je bereid om dit dieper te onderzoeken met behulp van een opstelling? Of wil je eens kennismaken met het fenomeen opstellingen of met mij en mijn werkwijze. Dan ben je van harte welkom op deze opstellingenmiddagen. Lees hier meer over de middag en over hoe je je aan kunt melden als vraaginbrenger of als representant.
Goed om te weten, voor zaterdag 30 maart is er nog ruimte voor 1 vraaginbrenger en nog voldoende ruimte voor representanten. Op zondag 23 juni zijn op dit moment voor beide nog voldoende plekken beschikbaar.

Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2019 beide dagen van 10.00 - 16.30 uur


"Deze 2 dagen hebben eerlijk gezegd mijn verwachtingen overtroffen."
Begin februari ontmoette ik 5 dappere vrouwen tijdens deze intensive. Alle 5 waren zij vol bereid om te kijken naar wat er nog gezien wilde worden in relatie tot vragen die bij hen leefden over hun gezondheid en leven. Prachtig om dit te mogen begeleiden en deelgenoot te mogen zijn van hoe het leven vrijer gaat stromen en de ontspanning letterlijk fysiek voelbaar wordt, daar waar alles zijn eigen plek vindt. 

Zijn met wat zich aandient, dat omarmen, zonder het te willen veranderen. Deze intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar is de spanning in je lichaam, waar stroomt de levensenergie vrij door en waar voel je blokkades? Van daaruit onderzoeken we de persoonlijke vragen rondom het thema ziekte en gezondheid in het systemisch veld. We kijken naar jouw relatie tot dit thema en waar dit mee resoneert in de familiegeschiedenis. Wat is de mogelijk zielvolle boodschap van de ziekte of symptomen aan jou? Lees hier meer over deze intensive.

Op weg naar de Kern ~ Agenda 2019
Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

(hier staan alleen de workshops, intensives en cursussen waarvoor je nog kunt inschrijven)

Het traject "Vrouw Zijn: Je Roeping Leven"  geef ik op dit moment alleen op aanvraag. 

Aanmelden of meer informatie?
Mail of bel me via stefanie@beallyoucanbe.nl /
 06-48102716. 

Heb je interesse in een individuele sessie of wil je een individueel traject afspreken?
Dat kan! Neem in dat geval ook even contact met me op.
Copyright © 2016 Stefanie Bussing ~ Be all you can Be, All rights reserved.
Familieopstellingen Nieuws

Our mailing address is:
Zaanenstraat 18-I hoog, 2022 CP Haarlem
www.beallyoucanbe.nl
stefanie@beallyoucanbe.nl

Je ontvangt dit 'Familieopstellingen Nieuws' omdat je je hebt ingeschreven of eerder bij mij bent geweest voor een individuele sessie of een workshop. Wil je je inschrijving wijzigen?
Je kunt hier je voorkeuren voor je inschrijving wijzigen of je voor de nieuwsbrief uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp