Copy
Nieuwjaarswens: ´Raken´
Extra nieuwjaarsaanbieding cursus
Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
Agenda
Online versie 
contact

Mijn wens voor 2019: `Raken´


Hoe zou de wereld eruit zien 
als we ons laten raken 
Van mens tot mens
met alles wat we zijn
Voorbij de rollen
Voorbij de maskers
Tot in het diepste van wie we zijn
Als getuige van elkaars pad
Soms samen oplopend
Dan weer los
Verbonden en in vrijheid

lees hier verder voor mijn hele wens 

Voor 2019 wens ik je een jaar waarin je mag raken en geraakt mag worden in wie jij werkelijk bent, van mens tot mens in alles wat er in je leeft.

Vanaf 22 december gaan de deuren van de praktijk 2 weken dicht. In die tijd ga ik me, naast alle gezellige familiemomenten, ook voeden met momenten van stilte, een goed boek en reflectie op het afgelopen jaar en op het gloednieuwe jaar dat al vol verwachting haar opwachting maakt. Vanaf 8 januari ben je weer van harte welkom voor individuele sessies en op 1 en 2 februari geef ik weer de eerste intensive Licht op Ziekte & Gezondheid van 2019.

Tot slot, in deze nieuwsbrief helaas geen blog, die is zich nog aan het schrijven in mij en heeft wat extra stilte nodig. 
Voor nu wel een extra aanbieding voor de cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen die op 17 en 18 mei gaat starten. Weet je al dat je deze cursus graag wilt volgen, schrijf je dan nu voor 6 januari a.s. in.
Meer over de aanbieding lees je verderop in de nieuwsbrief.


Graag ontmoet ik je weer in 2019.
Warme groet,
 

Nieuwjaarsaanbieding t/m 6 januari: Cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

Start cursusgroep 17 & 18 mei 2019

Heb je hem al een paar keer voorbij zien komen en weet jij nu al dat je in de volgende groep deel wilt nemen aan deze cursus? Geef jezelf dan dit cadeau en schrijf je voor 6 januari a.s. in door me een mail te sturen naar stefanie@beallyoucanbe.nl. Je krijgt dan van mij een individuele sessie twv € 230 cadeau én je betaalt geen € 1495, maar € 1245 (excl btw).

We maken tijdens deze cursus maken een innerlijke reis van binnen naar buiten, waarin we vanuit het luisteren naar de taal van ons lichaam en onze cellen en de verstrikkingen die we daarin nog tegenkomen bewegen naar een voluit leven en manifesteren in de buitenwereld. Want, daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Hoe ervaar jij jouw lichaam en de levenskracht die daar doorheen stroomt? Voel jij hoe ze vrij door jouw lichaam stroomt en vorm geeft aan jouw leven? Of merk je dat ze ergens stagneert in jou?

Deze verdiepingscursus ´systemisch lichaamswerk & ziekteopstellingen´ is bedoeld voor opstellers en mensen met ruime ervaring met opstellingen. Voor wie het verlangen heeft om een innerlijke reis in en door het lichaam te maken naar de volheid van het leven en tegelijkertijd het opstellingenwerk via het lichaam en het opstellingenwerk bij ziekte wil leren begeleiden. Alle informatie over de cursus lees je hier

Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
1 en 2 februari 2019 beide dagen van 10.00 - 16.30 uur


Zijn met wat zich aandient, dat omarmen, zonder het te willen veranderen. Deze intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar is de spanning in je lichaam, waar stroomt de levensenergie vrij door en waar voel je blokkades? Daar innerlijke rust in vinden en die als voedingsbodem laten werken voor jezelf. Het gaat hier over diep opladen. Je mind leren verstillen en je liefde laten versterken. Overgave aan wat is. In deze ruimte vinden we langzaam dat wat we werkelijk zoeken.

We onderzoeken de persoonlijke vragen rondom het thema ziekte en gezondheid in het systemisch veld. We kijken naar jouw relatie tot dit thema en waar dit mee resoneert in de familiegeschiedenis. Wat is de mogelijk zielvolle boodschap van de ziekte of symptomen aan jou? Lees hier meer over deze intensive.

Op weg naar de Kern ~ Agenda 2019
Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

(hier staan alleen de workshops, intensives en cursussen waarvoor je nog kunt inschrijven)

Het traject "Vrouw Zijn: Je Roeping Leven" geef ik op dit moment alleen op aanvraag. 

Aanmelden of meer informatie?
Mail of bel me via stefanie@beallyoucanbe.nl /
 06-48102716. 

Heb je interesse in een individuele sessie of wil je een individueel traject afspreken?
Dat kan! Neem in dat geval ook even contact met me op.
Copyright © 2016 Stefanie Bussing ~ Be all you can Be, All rights reserved.
Familieopstellingen Nieuws

Our mailing address is:
Zaanenstraat 18-I hoog, 2022 CP Haarlem
www.beallyoucanbe.nl
stefanie@beallyoucanbe.nl

Je ontvangt dit 'Familieopstellingen Nieuws' omdat je je hebt ingeschreven of eerder bij mij bent geweest voor een individuele sessie of een workshop. Wil je je inschrijving wijzigen?
Je kunt hier je voorkeuren voor je inschrijving wijzigen of je voor de nieuwsbrief uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp