Copy
online versie View this email in your browser 
contact

Tijd om op te laden...


Zomer, een periode om te genieten van de vruchten die gegroeid zijn uit de zaadjes die we in het voorjaar hebben gezaaid en zo zorgvuldig hebben verzorgd. Een periode om op te laden, te ontspannen en onszelf te voeden aan het zonlicht en aan inspirerende activiteiten. 
Ik merk nog wel eens dat ik de neiging heb om te lang door te gaan en eigenlijk te weinig rust te nemen, misschien herken je dat ook bij jezelf? Maar ontspanning en rust gaat niet enkel om genieten, het zorgt voor de balans na inspanning en is een van de noodzakelijke ingrediënten voor een fysiek, emotioneel en geestelijk gezond leven.
Dus, na een volle juli maand ben ook ik nu 3 weken aan het genieten van rust, gezin, inspiratie, een heerlijke tijd met vriendinnen en (hopelijk) zon, zee en strand, met afsluitend het Healingfestival (waar ik zowel een workshop 'Vrouw Zijn' mag geven als individuele sessies op het healingveld).

Graag ontmoet ik je weer vanaf eind augustus, of misschien tijdens het Healingfestival.
P.S. In deze korte nieuwsbrief meer informatie over de komende reis Vrouw Zijn, die begin september start. Eind augustus volgt een uitgebreidere nieuwsbrief.

Vrouw Zijn: Je Roeping Leven


Vrijdag 9 september begint mogelijk voorlopig voor de laatste keer de reis Vrouw Zijn: Je Roeping Leven. Het leven beweegt door en ik voel dat deze reis steeds verder evolueert en nu naar een nieuwe fase gaat.
Dus wilde je de reis altijd al eens meemaken, als onderdeel van jouw eigen ontdekkingstocht in Vrouw Zijn en het Leven van je Roeping, dan is dit mogelijk een mooi moment. 

Laat me een stukje delen van mijn laatste ervaringen in mijn eigen doorgaande reis rondom mijn Vrouw Zijn. Ze zeggen wel eens, het begint, eindigt en komt allemaal weer terug bij moeder. Voor dit deel van mijn reis klopt dat zeker.

Alles is continu in beweging, als kleine radartjes in een geheel die uiteindelijk een grotere beweging laten zien. Zo schreef ik in de vorige nieuwsbrief:
"...hoe ik mijn eigen moeder nog niet helemaal kan zien met alles wat ze is, hoe ik dingen bij me neig te nemen om ze voor haar op te lossen, beter te maken (wat dat dan ook is) vanuit een oordeel dat het anders zou moeten zijn en dat anders beter is dan hoe het nu is.  
Een observatie van waar ik nu ben en ik realiseer me, ook daar hoef ik niets aan te veranderen, anders dan er simpelweg bij te zijn, te voelen wat dat doet en welke beweging er van daaruit mogelijk wil ontstaan."


Een paar weken later, tijdens intervisie breng ik een casus in. Eerder die dag had ik een sessie begeleid, waarbij ik kon voelen dat er iets raars gebeurde, dat ik niet helemaal vrij was om te kijken. Tijd om mijn eigen stuk aan te kijken en waar te nemen waar ik eerder die dag over was gestruikeld...
Uiteindelijk sta ik in de opstelling tegenover mijn moeder en realiseer ik me verwonderd, dat het de eerste keer is dat ik  in iedere cel kan voelen dat ik de dochter ben van mijn moeder. Ik zie en neem mijn moeder voor het eerst helemaal zoals ze is. Een ontroerende ervaring...
Een halve week later, op mijn moeder haar 80e verjaardag, zie ik haar weer voor het eerst. Ik ben benieuwd, hoe zal het zijn? En ja, het voelt anders, liefdevoller, heler, vrijer...

De vorige nieuwsbrief teruglezend, vallen de puzzelstukjes op hun plek. Dat wat er al was, maar wat ik niet kon zien, was al eerder via mijn schrijven naar buiten gekomen. In het laten en ontvankelijk zijn kon deze beweging volgen. En ook deze beweging gaat weer verder, als de golven van de zee.

Ga je mee op reis?

Ervaring van een deelneemster:
"ik wil je even zeggen dat ik het wel heel bijzondere reis vind. Ongelofelijk hoe dit door werkt! De nodige tranen zijn al weer gevloeid de afgelopen dagen, en dat ruimt eigenlijk wel lekker op. Ik krijg ook steeds meer zicht op waar bij mij nu zelf de crux zit. Ik grote sterke vrouw voor anderen, ik voel me als het mezelf aan gaat zo klein, zo klein, en voel me erg afhankelijk van de goedkeuring van anderen."
7 sept. 19.30 - 22.00 uur
Avondworkshop Familieopstellingen

Een familieopstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.
We beginnen daarbij altijd met het einddoel voor ogen. In de workshop kun je zelf een vraag inbrengen, of als representant meedoen.
De ervaring is dat zowel de vragensteller als de representant nieuwe inzichten krijgt over vragen die spelen rondom je huidige situaties, je dromen of iets dat nog speelt uit je verleden.
Ook als je nog niet bekend bent met familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm aan den lijve te ervaren.....
Om je direct in te schrijven
9 sept.  19.00 - 22.00 uur
Programma 'Vrouw Zijn: Je Roeping Leven' Haarlem


Een ontdekkingsreis naar Zijn wie je werkelijk bent en naar het voluit leven van jouw zielsbestemming. We maken de levensstroom vrij op vragen die voor jou in het hier en nu spelen en waarvan je voelt dat ze jou belemmeren in het leven. Uitgangspunt is dat je op ontdekkingsreis gaat, alleen en samen.
Met hulp van o.a. familieopstellingen kijk je naar jezelf als vrouw en naar datgene dat je nog weerhoudt om jouw innerlijke kracht en zielsmissie volledig te ervaren. Lees verder...

Data: vrijdag 9 & 23 september, 7 & 21 oktober en 4 & 25 november van 19.00 - 22.00 uur.
Om je direct in te schrijven

Agenda September & Oktober 
(workshops waarvoor je nog kunt inschrijven)

Zoals eerder aangegeven ben ik als partner verbonden aan de Academie voor Opstellingen. De meeste workshops geef ik vanuit die hoedanigheid. Je merkt dat doordat inschrijven direct via de Academie gaat. Daarom linken de activiteiten waarvoor dit geldt rechtstreeks naar de website van de Academie. Deze workshops zijn ook terug te vinden in de agenda van de Academie.

Praktische informatie over de workshops:
Locatie: Alle workshops vinden plaats bij Flow Plaza Zaanenstraat 18-I (aanbellen Flow 2) Haarlem
Jouw bijdrage: (vooraf te voldoen, tenzij anders afgesproken)
- Avondworkshops: € 42,35- (incl. btw). 

- Dagworkshop: € 95,- incl. btw | Neem je een vriend(in) mee dan betaal je allebei slechts € 85,- incl. btw 
- Vrouw Zijn: Je Roeping Leven: € 350,- incl btw | Neem je een vriendin mee dan betaal je € 325,- incl btw 
- Cursus 'Licht op Ziekte en Gezondheid': € 1295,-, Nu met vroegboekkorting t/m 15 augustus € 995 incl btw.
- Intensive SZL: € 355,- incl btw en lunch


Aanmelden en informatie: graag een mail naar stefanie@beallyoucanbe.nl om je aan te melden of bel 06-48102716 voor meer informatie. 

Heb je interesse, maar wil je liever een individuele sessie of individueel traject afspreken? Ook dat is mogelijk. Neem in dat geval even contact met me op.
Copyright © 2016 Stefanie Bussing ~ Be all you can Be, All rights reserved.
Familieopstellingen Nieuws

Our mailing address is:
Zaanenstraat 18-I hoog, 2022 CP Haarlem
www.beallyoucanbe.nl
stefanie@beallyoucanbe.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp