Copy
Verlenging actie cursus wegens foute link
Agenda
Online versie 
contact

Verlenging vroegboekactie: t/m 15 maart €995 
Cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen 

5 x 2 dagen, Start cursus 25 & 26 mei 2018 10.00 - 16.30 uur


Tot mijn schrik stond er in de laatste nieuwsbrief een verwijzing naar oude informatie over de cursus van vorig jaar. Mijn excuses hiervoor. Ik weet nog dat ik dacht alle linken te hebben gecontroleerd, maar kennelijk toch niet. Omdat de verkeerde linken betrekking hadden op de informatie voor de aankomende cursus met daaraan gekoppeld de vroegboekaanbieding tot en met 1 maart, bied ik jou als nieuwsbrieflezer als tegemoetkoming graag een verlenging aan van deze vroegboekprijs tot en met 15 maart a.s.

Hieronder nogmaals de informatie met dit keer de link naar de juiste informatiepagina's.

Daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Hoe ervaar jij jouw lichaam en de levenskracht die daar doorheen stroomt? Voel jij hoe ze vrij door jouw lichaam stroomt en vorm geeft aan jouw leven? Of merk je dat ze ergens stagneert in jou?


25 & 26 mei starten we met de volgende cursus ‘systemisch lichaamswerk & Ziekteopstellingen’. Deze cursus is speciaal bedoeld voor opstellers en mensen met ervaring met opstellingen. Voor ieder wie het verlangen heeft om een innerlijke reis in en door het lichaam te maken en tegelijkertijd het opstellingenwerk via het lichaam en het opstellingenwerk bij ziekte wil leren begeleiden.
In 5 blokken van 2 dagen maken we een innerlijke reis van binnen naar buiten. We luisteren naar de taal van ons lichaam en de verstrikkingen die nog als herinneringen in onze cellen opgeslagen liggen. Van daaruit bewegen we naar een voluit leven en manifesteren in de buitenwereld. Tegelijkertijd leer je hoe je zelf opstellingen kunt begeleiden in en via het lichaam en bij ziekte. Alle informatie over de cursus lees je hier.

Wat deelnemers die je voorgingen over de cursus zeggen... 
Monic: "Ik ben op dit moment bezig met de cursus; systemisch lichaamswerk. Wat zo mooi is aan Stefanie is dat ze je 'werkelijk ziet'. Met alles wat daarbij hoort en je zonder oordeel je op je eigen manier je werk laat doen, je laat ervaren wat bij jezelf past zodat je dit weer op je eigen manier door kunt geven. Verder is het ook prachtig voor mijn eigen proces, er is al veel aangeraakt en ik ben pas bij blok 2. Dus professionele en persoonlijke ontwikkeling tegelijk! Een aanrader!"


Jogchum: "Een echte aanrader voor diegenen die bereid zijn te voelen van wat er binnenin jou leeft. Deze cursus heeft mij veel laten voelen wat er in mijn onderbewuste aanwezig was. Dit alles met behulp van een deskundige en met name liefdevolle Stefanie."

Resoneert dit bij je? Neem dan contact met me op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Doe je dit voor 15 maart a.s. dan heb ik een mooie vroegboekaanbieding voor je, waarbij je € 995 excl btw betaalt in plaats van € 1495.

 

Op weg naar de Kern
Agenda maart - juni 2018

(hier staan alleen de workshops, intensives en cursussen waarvoor je nog kunt inschrijven)

Het traject "Vrouw Zijn: Je Roeping Leven" geef ik op dit moment alleen op aanvraag. 

Aanmelden en informatie: Aanmelden of meer informatie?
Mail of bel me via stefanie@beallyoucanbe.nl /
 06-48102716. 

Heb je interesse, maar wil je liever een individuele sessie of individueel traject afspreken?
Dat kan! Neem in dat geval ook even contact met me op.

 
Copyright © 2016 Stefanie Bussing ~ Be all you can Be, All rights reserved.
Familieopstellingen Nieuws

Our mailing address is:
Zaanenstraat 18-I hoog, 2022 CP Haarlem
www.beallyoucanbe.nl
stefanie@beallyoucanbe.nl

Je ontvangt dit 'Familieopstellingen Nieuws' omdat je je hebt ingeschreven of eerder bij mij bent geweest voor een individuele sessie of een workshop. Wil je je inschrijving wijzigen?
Je kunt hier je voorkeuren voor je inschrijving wijzigen of je voor de nieuwsbrief uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp