Copy
Blog: Het klopt altijd precies
Blog: Door welk verhaal laat jij je nog leiden?
Cursus groep 4 start in november
Dagworkshop Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen
Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid
Agenda
Radio Interview bij "Er Is Meer"
Online versie 
contact

Het klopt altijd precies

Terwijl ik de reacties lees op mijn facebook post, over de instant manifestatie door het universum met direct 2 nieuwe aanvragen voor individuele sessies op mijn uitspraak dat ik weer ruimte heb voor meer individueel werk in de praktijk, realiseer ik me: ‘Het klopt altijd precies, het was de hele tijd al precies goed zoals het was’. En ik realiseerde me nog 3 andere dingen…

(1) Zoals ik tijdens de Tri-Energetic counseling training al leerde. Het is belangrijk om me uit te spreken in wat ik wil, met daarbij een duidelijke en congruente intentie. Wanneer mijn wens en intentie met elkaar overeenkomen kan het universum daarin meewerken en me dit spiegelen in de instant manifestatie, zoals ik hierboven beschreef.
(2) Het universum werkt altijd en overal mee en geeft me altijd precies datgene wat ik op dat moment nodig heb, overeenkomend met waar ik op dat moment ben. Dus ook als ik niet afgestemd en in tune ben met mezelf en mijn wens en intentie niet overeenkomen met elkaar en met wat ik werkelijk nodig heb, werkt het universum nog altijd mee. Betekent niet dat ik dat altijd leuk vind of direct zo kan zien. Vandaar waarschijnlijk dat ik het vooral opmerk op het moment (zoals nu) dat het tot mijn verrassing overeenkomt met mijn bewuste wens van het moment.
(3) In het verlengde van het voorgaande: vechten tegen wat is werkt eerder tegen me dan voor me. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet stroomt in mijn leven of werk, zoals ik het graag zou willen, is het een goed idee om in plaats van te gaan vechten, voorbij de wens van mijn hoofd en ego te kijken, naar wat mijn werkelijk dieperliggende behoefte van dat moment is. Naar dat wat ik werkelijk nodig heb en wat gezien wil worden.
 
Om nog maar eens een voorbeeld te geven uit mijn eigen leven van niet zo lang geleden. Het was deze zomer behoorlijk stil in mijn praktijk. Daar waar ik normaal in de zomer juist best veel individuele sessies heb en volle workshops van mensen die nog snel even iets willen voor de vakantie. Was het nu stil. De dagworkshop van juli kende een dieptepunt van precies 0 aanmeldingen en aanvragen voor individuele sessies waren ook tot het minpunt gedaald. Ik begreep er niks van, vond er vanalles van, werd er onrustig van en kon uiteindelijk niet anders dan het aanzien voor wat het was. Stil! Al was dat in mijn hoofd dus wel anders… Lees hier het hele artikel

Met verder in deze nieuwsbrief: een blog over oude verhalen vrijgeven en werkelijk vertrouwen op de signalen van je lichaam, een overzicht van de aankomende activiteiten en het radio interview bij Er Is Meer vanavond (dinsdagavond 25 september) te beluisteren op MeerRadio.

Graag ontmoet ik je.
Warme groet,
 

Blog: Door welk verhaal laat jij je nog leiden?


We hebben ze allemaal. Verhalen over hoe het was vroeger in ons gezin en verder terug. Verhalen over wat we hebben ontdekt in verschillende therapieën of voorgaande opstellingen. Verhalen als vlucht om niet in het hier en nu te hoeven voelen wat er werkelijk is. Verhalen als een excuus voor waarom we doen wat we doen. Verhalen als slimme truc van onze mind om het oude overlevingspatroon niet los te hoeven laten. En ten slotte verhalen die nog verborgen liggen in het donker, wachtend om werkelijk in haar essentie te worden gezien, om daarna in vrijheid hun eigen plek in het systeem te kunnen innemen.

Maar hoe moeilijk is het soms om de oude verhalen en de daarmee gepaard gaande loyaliteit los te laten. Om dat, wat je uit liefde zolang bij je hebt gedragen voor je (voor)ouders en een deel van jou is geworden, daadwerkelijk vrij te geven, zodat jullie beide jullie eigen plek kunnen innemen. Lees hier het hele artikel.

Nog 3 plekken voor de aankomende Cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

5 x 2 dagen, start op 16 & 17 november 2018


Het hervinden en leven van jouw levenskracht 
Daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Voel jij hoe jouw levenskracht vrij door jouw lichaam stroomt en vorm geeft aan je leven? Of stagneert ze ergens in jou?

In de cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen maken we in 5 blokken van 2 dagen een innerlijke zielsreis in en door het lichaam. In het steeds weer dieper kijken en voelen ontstaat er meer en meer ruimte in het lichaam om er helemaal in aanwezig te kunnen zijn en de eigen levensstroom vrijer te laten stromen. Tegelijkertijd leer je gedurende de cursus om ook zelf individuele opstellingen in het lichaam en met ziekte te begeleiden. Alle informatie over de cursus en ervaringen van deelnemers die je voorgingen lees je hier.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op via stefanie@beallyoucanbe.nl / 0648102716 voor een telefonisch kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar jouw eventuele vragen en of de cursus aansluit bij jou en jouw verlangen van dit moment. Ben je opsteller of heb je ruime ervaring met opstellingen dan kun je je ook direct inschrijven door me op bovenstaand adres je aanmelding te mailen.
Er zijn op dit moment nog 3 plekken beschikbaar voor deze groep.

Workshop Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

Vrijdag 19 oktober 10.00 - 16.30 uur

Luisteren naar je lichaam. Ervaar jij (terugkerende) patronen, blokkades of gezondheidsklachten in je lijf en leven? Stel je eens voor hoe het zou zijn om daar op een liefdevolle wijze contact mee te maken en te luisteren naar het verhaal van jouw lichaam. Het verhaal dat waarschijnlijk ook het verborgen verhaal in zich draagt uit jouw familiegeschiedenis. Het verhaal dat nooit vertelt is en via jouw lichaam gehoord wil worden. Want de verstrikkingen in het familiesysteem en de effecten hiervan op jouw leven hier en nu zijn voelbaar in jouw lichaam, als opgeslagen herinneringen in jouw cellen.

Deze dag is bedoeld voor wie dieper wil voelen in het lichaam en haar taal wil leren verstaan.
Lees hier meer over deze workshop.
Direct Aanmelden

2 daagse Intensive
Licht op Ziekte & Gezondheid


vrij 2 & zat 3 nov. 10.00 - 16.30 uur

Zijn met wat zich aandient, dat omarmen, zonder het te willen veranderen. Deze intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar is de spanning in je lichaam, waar stroomt de levensenergie vrij door en waar voel je blokkades? Daar innerlijke rust in vinden en die als voedingsbodem laten werken voor jezelf.

We onderzoeken de persoonlijke vragen rondom het thema ziekte en gezondheid in het systemisch veld. We kijken naar jouw relatie tot dit thema en waar dit mee resoneert in de familiegeschiedenis. Wat is de mogelijk zielvolle boodschap van de ziekte of symptomen aan jou?
Lees hier meer over deze intensive.
Direct Aanmelden

Op weg naar de Kern ~ Agenda 2018
Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen

(hier staan alleen de workshops, intensives en cursussen waarvoor je nog kunt inschrijven)

Het traject "Vrouw Zijn: Je Roeping Leven" geef ik op dit moment alleen op aanvraag. 

Aanmelden of meer informatie?
Mail of bel me via stefanie@beallyoucanbe.nl /
 06-48102716. 

Heb je interesse in een individuele sessie of wil je een individueel traject afspreken?
Dat kan! Neem in dat geval ook even contact met me op.

 

Interview Meer Radio in het programma 
"Er is Meer..."

Marjolein Bindels van het programma "Er Is Meer...!" op Meer Radio benaderde me een tijd terug of ik interesse had om bij haar in de studio te komen vertellen over mijn werk met familieopstellingen o.a. bij gezondheidsvragen en over mijn eigen verhaal van waarom ik ben gaan doen wat ik nu doe.
Best een uitdaging voor mij en dus bleef de uitnodiging, mede door tijdstip van opname in relatie tot thuis, geruime tijd in mijn mailbox liggen.
Maar afgelopen zondag was het zover en was ik bij Marjolein te gast in de studio in Hoofddorp voor de opname van ER IS MEER, een programma over spiritualiteit. Je kunt het interview van 2x een kwartier vanavond live beluisteren van 21.00-22.00 uur via de livestream op Meerradio.nl, via de ether op 105.5 FM of via de kabel op 89.0 FM
Na vanavond is het interview nog 2 weken te beluisteren via Meerradio uitzending gemist.
Copyright © 2016 Stefanie Bussing ~ Be all you can Be, All rights reserved.
Familieopstellingen Nieuws

Our mailing address is:
Zaanenstraat 18-I hoog, 2022 CP Haarlem
www.beallyoucanbe.nl
stefanie@beallyoucanbe.nl

Je ontvangt dit 'Familieopstellingen Nieuws' omdat je je hebt ingeschreven of eerder bij mij bent geweest voor een individuele sessie of een workshop. Wil je je inschrijving wijzigen?
Je kunt hier je voorkeuren voor je inschrijving wijzigen of je voor de nieuwsbrief uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp