Copy
Senaste nytt från intresserade, engagerade och nyfikna ingenjörer!

Träffa oss på Processteknik och prata funktionsansvar och funktionssäkerhet


Här beställer du ditt kostnadsfria entrékort >>

Pidab är en erfaren och kompetent partner som tar ett komplett funktionsansvar för projekt.

Vårt erbjudande omfattar allt från rådgivning och utredningar som kräver ett brett tekniskt kunnande till totalåtaganden. I ett totalåtagande ansvar vi för processdesign, konstruktion, upphandling, montage, driftsättning och överlämning.
 
Vi genomför uppdrag med funktionsansvar helt i egen regi, eller tillsammans med en partner. Allt beroende på projektets utformning. Många av våra uppdrag genomförs i ett nära samarbete med IEW Group och/eller Eurocon. 
 
Du hittar oss i monter C04:50
IEW Group och Eurocon är medutställare i montern.

Hoppas vi ses!

Pidab är ABB Safety Partner och Siemens Solution Partner Safety Specialist, Honeywell System Integrator och HIMA System Integrator

Efter att ha genomgått ABB:s Safety Channel Partner Program är pidab godkänd av ABB som ”Safety Partner”. Att vi är godkända av ABB innebär att vi har möjlighet att använda ABB:s styrsystem vid implementering av funktionssäkerhetslösningar inom processindustrin.
Pidab är certifierade av Siemens som Solution Partner Safety Specialist och är det enda företaget i Sverige som är godkänd av både ABB och Siemens som ”Safety Partner”.
HIMA har valt och teckna samarbete med pidab som System Integrator för deras säkerhetssystem.

 
Pidab är dotterbolag till Eurocon Consulting.
 
LinkedIn LinkedIn
www.pidab.com www.pidab.com
Copyright © 2022 pidab AB.