Copy
Uitnodiging PEP-dag 7 april 2017 en ander nieuws
View this email in your browser
Beste PEP-leden en belangstellenden,

Wat zijn we dit jaar actief begonnen: De nieuwe penningmeester en secretaris zijn met enthousiasme aan hun taken begonnen, de kerngroep is versterkt, er was een extra PEP-dag in februari, die door de aanwezigen enorm werd gewaardeerd. 

En dan nu op naar de eerstvolgende PEP-dag op 7 april a.s.! We blikken ook nog even terug op de PEP-dag van november jl. en vragen je aandacht voor een aantal andere zaken.

We hopen jullie 7 april a.s. natuurlijk te mogen verwelkomen. Graag tot dan!

Namens het bestuur,
Irmgard van der Vegt (06-19 055222)

PEP-dag vrijdag 7 april 2017

"Het Oorspronkelijke Enneagram"

De halfjaarlijkse PEP-dag behandelt deze keer "Het Oorspronkelijke Enneagram”, ook wel chaldese zegel genoemd. Jan Akkermans is één van de weinigen die erover heeft geschreven. Geert Klein Bruinink, Huub Timmermans en Peter Smit zullen ons meenemen naar een zeer toegankelijke manier van ontwikkelen en de wereld van non-dualiteit, waarbij verbanden worden gelegd met werk van Jung, Vortex Wiskunde en Padwerk. Lees hier meer!  

PEP-dag "Het Oorspronkelijke Enneagram"
Vrijdag 7 april 2017
Plaats (Klik hier voor route):
Conferentiecentrum Drakenburg, Dr, Albert Schweitzerweg 1, Baarn. 
Tijd:
9.30 uur – 17.00 uur, met na afloop een drankje en een hapje.
Kosten
€ 40,-- voor leden* (incl. koffie/thee en maaltijd). Introducé(e)s zijn ook nu weer van harte welkom! Voor een eerste kennismaking betaal je € 55,--*, anders € 100,00. Besluit je aan het einde van de dag lid te worden, dan betaal je alsnog de ledenprijs.
 
Graag contant in gepast geld af te rekenen!
(Pinnen is niet mogelijk).

*De kosten van de PEP-dagen worden al een tijd niet meer gedekt door het entreegeld. Na onderzoek van alternatieven hebben we besloten graag op de huidige locatie bijeen te willen blijven komen, vanwege o.a. de prettige ruimte, centrale ligging en de goede voorzieningen. We zijn helaas dan wel genoodzaakt de kosten voor de dag te moeten verhogen.
We onderzoeken nu of / hoe we de PEP-dagen geaccrediteerd kunnen krijgen, zodat het (nog) aantrekkelijker is te komen.
AANMELDEN

Verslag PEP-dag november jl.

Sommigen moesten wellicht eerst even wennen aan de manier waarop het Enneagram werd ingezet op de afgelopen PEP-dag, namelijk als energetisch model, in plaats van de meer traditionele psychologische benadering en dus even weg schakelen van normale typeringen. De waardering was er niet minder om! Het werd duidelijk dat er zeer veel onderzoekswerk in zat, met mooi materiaal en interessante oefeningen (met dank aan de werkgroep E&S, in het bijzonder Leo Castelein). Charlotte van der Moolen maakte een verslag: Lees hier verder.

Podium - PEP-dag 7 april

Op de vorige PEP-dag introduceerden we "Het Podium". Dit kun je gebruiken om een presentatie te houden van 5 minuten, wanneer je een onderzoeks- of intervisie- of werkgroep wilt starten. Daarna is er ca. 10 minuten gelegenheid voor vragen van de aanwezige leden. Wil jij hier gebruik van maken, meld je dan vóóraf aan en mail naar info@enneagramplatform.nl

Bestuur en Kerngroep

Het bestuur is inmiddels weer compleet, met Monique van Lierop (penningmeester), Diny Eggen (secretaris), Irmgard van der Vegt (bestuurslid voor m.n. communicatie) en Margot Rijswijk (voorzitter). Annerieke van Wijhe zal medio 2017 het stokje van Margot overnemen.

De kerngroep, die o.a. de PEP-dagen voorbereidt (lees hier meer), is de laatste tijd ook uitgebreid en bestaat nu uit Charlotte van der Moolen, Fransje Sollewijn, Michael Welsby, Mark-Jan Kleiborn, Leo Castelein (tot eind 2017), Annerieke van Wijhe en 2 bestuursleden (nu Margot, Irmgard).

Data volgende PEP-dagen

Vanwege de vele files op donderdag hebben we, op veler verzoek, besloten om ook de PEP-dag in het najaar op vrijdag te plannen. Had je de eerstvolgende data van de PEP-dagen al genoteerd? Dit zijn 3 november 2017, 6 april 2018 en 2 november 2018 (de eerste vrijdag van april / november). We hopen dat je er dan ook weer bij kunt zijn. En neem gerust ook eens een introducé(e) mee!
Copyright © 2017 Platform Enneagram Professionals, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp