Copy
Reindex nyhedsbrev
View this email in your browser

Reindex nyhedsbrev
Marts 2016

Kære bibliotekarer og biblioteksansvarlige, kolleger og venner;

Her er årets første nyhedsbrev fra Reindex i anledning af at stort set alle biblioteker nu er opgraderet til den seneste version 258. Vi sparer jer denne gang for hjemmegjort lommefilosofi og sender en kort status over planer for udviklingen i løbet af foråret og sommeren.

Bedste hilsener og god påske,
Reindex

Udvikling forår og sommer 2016

Den 1. marts er vi gået i gang med at migrere den underlæggende database fra Sybase til Postgres.

Det indebærer at der ikke vil ske opgraderinger i perioden frem til 1. juni. Fejl vil selvfølgelig blive rettet løbende i den nuværende version 2.58.

Med den nye database vil vi samlet få en helt ny og tidssvarende tjeneste, som er lettere at vedligeholde og udvikle. Dele af Reindex er nu omkring ti år gamle, og det er en høj alder i web-sammenhæng.

Vi får også adgang til kraftigere og mere skalérbare servere, så vi fortsat kan have et stabilt og hurtigt system.

Faktalink & Forfatterweb

Flere biblioteker har ønsket at kunne tilbyde samsøgning fra Reindex til Faktalink og Forfatterweb som de to vigtigste af DBC's tilbud. Vi undersøger mulighederne i løbet af foråret og taler med DBC.

Ny medarbejder

Velkommen til Hans Uwe Petersen.

Hans Uwe er knyttet til projektet med at skifte til ny database. Han får til opgave at foretage de løbende tests og samtidig skrive dokumentation. Dermed vil alle hjælpetekster i Reindex blive opdateret. Det gælder både de tekster man finder under "Hjælp til denne side", og de tutorials man finder under Hjælp+.
 

OPAC

I løbet af foråret og sommeren arbejder vi også videre med den nye OPAC. Elementer fra den nye og den gamle OPAC vil blive integreret, så vi kan kombinere fordele ved de to forskellige teknologier, de bygger på.
 

E-boks

Vi har været i kontakt med E-boks og forventer at have en tjeneste klar på den anden side af sommerferien. Vi tænker det vil være relevant at kunne sende regninger til e-boks og for nogle biblioteker også hjemkaldelser og rykkere.
Copyright © 2016 ReindexKnowledge ApS All rights reserved.


Vores adresse:
Nyhavn 43A, 3.th., DK-1051 København K
http://reindexlibrary.com


Afmeld nyhedsbrev