Copy

Viticultura la grad de arta

Avand la baza o bogata experienta in domeniul vinificatiei va propunem combinatia ideala de echipamente de calitate si relatii de durata, bazate pe seriozitate si profesionalism. Incepand de la producatori de vin amatori, pentru care vinificatia reprezinta un hobby, pana la marii producatori de vinuri, fiecare vinificator gaseste la noi echipamente si accesorii de vinificatie de foarte buna calitate la preturi competitive, indeplinind astfel conditia esentiala pentru obtinerea unui vin de calitate.

Tehnologie pentru vinificatie

Siprem International dezvolta utilaje inovatoare si exclusive pentru fabricarea vinului de la sisteme de racire, zdrobitoare, camere de fermentare la sisteme de spalare si curatare a containerelor. [mai mult...]

Utilaje pentru ingrijirea solului si a plantatiei

Fie ca este vorba de ingrijirea solului sau a vitei de vie, prin partenerii nostrii consacrati, Arrizza si Friuli, va punem la dispozitie cele mai eficiente tehnologii in acest sens.
[mai mult...]

Imbuteliere si ambalare

Sistemele de ambalare si impachetare produse de AMS Ferrari sunt deosebit de flexibile si sunt adaptate pentru sticla, PET, PE. Caracteristica principala a acestei serii de masini este ca sticla/ containerul nu are contact cu valva de umplere.
[mai mult...]

Tractoare pentru viticultura

 Atat gama mica de tractoare agricole de la Ursus cat si tractoarele de la Ferrari, special concepute pentru viticultura sunt create pentru a satisface cei mai exigente cerinte ale clientilor.
[mai mult...]

Sisteme de stocare si fermentare

Rezervoarele Azzini sunt facute din otel inoxidabil de cea mai buna calitate. Acestea pot fi dotate cu sistemul inovator de fermentare Ganimede pentru a scurta durata de fermentatie cu 30%.
[mai mult...]

Cositoare si freze

Atat tractoarele noastre cat si cele deja existente pot fi dotate cu cositoarele si tocatoarele de la Ferri sau cu frezele de pamant, roci sau cioturi de la Agri World pentru efectuarea gamei complete de lucrari pentru intretinerea plantatiei. [mai mult...]
CSWR International este distribuitor autorizat pentru 
CSWR International
Tel: +40 735 778 973; +40 372 929 778; Fax: +40 314 381 161
Str. Nicolae Pascu, Nr 61-63, Sector 3
Bucharest 032073
Romania

Add us to your address book

Copyright © 2016 CSWR International, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp