Copy

Construim eficient impreuna

Aveti nun santier? Sau mai multe? Muncitorii isi dau silinta dar ceva nu functioneaza? Probabil ca este momentul sa investiti in modernizarea sau suplimentarea parcului de utilaje. De-a lungul anilor am fost alaturi de clientii nostri prin distributia unei game largi de echipamente si utilaje precum si a serviciilor aferente. Utilaje propuse de noi sunt fabricate din materiale de calitate, sunt testate si verificate in prealabil, au performante de invidiat si sunt usor de intretinut. Asiguram service si accesorii pentru toate utilajele si garantam remedierea eventualelor probleme in cel mai scurt timp. Utilajele folosite pe santierele de constructii sunt livrate rapid, insotite de instructaj de utilizare si manuale detaliate cu tot ceea ce trebuie sa stiti despre performantele fiecaruia dintre ele. La incheierea contractelor de cumparare se primeste garantie originala, oferita de producator, precum si posibilitatea extinderii ei daca acest lucru e dorit de client.
[click pentru detalii si gama de produse]

Autobasculante

Vehiculele de acest tip sunt folosite in transportul materialelor de constructii si a deseurilor metalice sau obtinute din demolari, in constructia drumurilor chiar si in carierele de piatra din lume, si se pot carosa pe orice tip de autosasiu. Benele extrem de robuste cu podea si pereti laterali din tabla sunt caracterizate prin stabilitate la torsiune mare, soc si rezistenta la uzura.
[click pentru detalii si gama de produse]

Remorci si semiremorci agabaritice

Acestea sunt de diferite modele, utilizate la transportul de utilaje si echipamente de constructii cu gabarite depasite avand volum, greutate si caracteristici nestandard si nu se pot dezasambla pe componente. In mod curent aceste vehicule de transport au 3 sau 6 axe proiectate pentru greutati pana la 80 de tone. Gama de produse include semiremorci (precum semiremorci cu platforma joasa, extensibile si hidraulice, semiremorci modulare si cu platforma de incarcare plana) si remorci, fiecare dintre ele fiind o solutie de transport eficienta cu un raport calitate / pret excelent. 
[click pentru detalii si gama de produse]

Macarale turn

Avantajele unor utilaje constructii  tin in primul rand de precizia actiunilor exectutate, de manipularea lor foarte usoara, de confortul oferit, dar si de dotarile si accesoriile premium incluse in ofertele. Prin utilizarea acestor echipamente moderne si cu dotari premium se poate reduce timpul de finalizare a unei lucrari, muncitorii pot fi mai productivi, efortul depus este unul redus, intrucat utilajele vor face totul. In momentul vanzarii unui utilaj noi asiguram si service, piese de schimb, consultanta gratuita pentru alegerea lor si pentru intretinere, solutii personalizate pentru adaptarea utilajelor la nevoiele de pe santier.  [click pentru detalii si gama de produse]

Macarale pe camion

In domeniul constructiilor, nu putine sunt situatiile in care este nevoie de un camion cu macara alaturi de alte echipamente. Va oferim o gama larga de macarale articulate pe camion, noi, care pot fi testate si verificate, si la care asiguram service atat garantie cat si post-garantie, accesorii specifice fiecarui utilaj, dar si piese de schimb de cea mai buna calitate. 
[click pentru detalii si gama de produse]

Nacele si platforme

Nacele si platformele de lucru la inaltime distribuite de noi sunt conforme cu cele mai stricte standarde Europene si internationale. Fiind utilaje dedicate lucrului la inlatime, securitatea produselor este pe primul loc ceea ce face ca siguranta sa fie verificata pentru fiecare procedura de operare, fie ca este vorba de platforme electrice, nacele cu brat telescopic sau articulat, platforme pe senile sau nacele autopropulsate. 
[click pentru detalii si gama de produse]
CSWR International
Tel: +40 735 778 973; +40 372 929 778; Fax: +40 314 381 161
Str. Nicolae Pascu, Nr 61-63, Sector 3
Bucharest 032073
Romania

Add us to your address book

Copyright © 2016 CSWR International, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp