Copy

1ª Mostra de la CERVESA ARTESANAL 

21 de maig de 2016
Parc Miret - La Secuita
Tarragona

Benvolguts,

Ens plau comunicar-vos la posada en marxa de la primera edició del Brew Beer Art, una mostra de cerveses artesanals que pretén ser itinerant. Aquesta primera edició es realitzarà a La Secuita, Tarragona, municipi del qual depenen L'Argilaga, Les Gunyoles i Vistabella.

La mostra comptarà amb vuit artesans i més de 20 varietats de cervesa, tot i que la idea és que sigui principalment una mostra de cerveses artesanals catalanes, la representació dels cervesers tarragonins serà majoritària. 

La mostra també comptarà amb la dinamització musical de dj's, zona infantil i zona gastronòmica per tal de gaudir d'una experiència completa.

La cervesa de producció artesanal està de moda.

Les mostres, fires o festivals cervesers artesans s’han consolidat com un referent del sector a escala europea a la vegada que l’afició per la cervesa artesana ha anat creixent en els últims anys.

El sector de la cervesa, en general, preveu produir 35 milions d’hectolitres el 2016 mantenint la seva posició com a quart productor europeu i desè mundial. D’aquesta producció, 100.000 litres seran de cervesa artesana, una modalitat que preveu augmentar la seva quota de mercat un 33% aquest any.

A Espanya hi ha ja més de 500 marques diferents de cerveses artesanes. Catalunya és la comunitat més activa amb més 200 marques i unes 70 micro cerveseries.

Aquestes dades reflecteixen la bona salut del sector, per la qual cosa és un moment idoni per donar-ho a conèixer de manera global al gran públic.

Per a més informació:
Facebook
Brew Beer Art

Organitza:
Plexo y Lito Fraysse Multiservicios
Colabora:
Ajuntament de la Secuita

Descarrega word amb nota de premsa (clica al damunt)
Descarrega flyer 1 (clica al damunt)