Copy
Gratis C5 licenskonvertering til NAV

Gratis seminar 7. og 8. november

Info om fremtidsmulighederne for Microsoft C5 2012

Konvertér din C5-licens gratis til en NAV-licens

Microsoft stopper support til den ældre Microsoft C5 2012 og tidligere versioner fra d. 8 januar 2019. Hos Systemcenter Randers inviterer vi til gratis seminar, hvor vi fortæller om fremtidsmulighederne indenfor Microsofts ERP-systemer. Vores ekspert på området, Anders Bay, vil have ordet på dagen.

Læs også vores nyhed om gratis licenskonvertering og hvordan Systemcenter Randers fortsætter sin C5 2012 support - også i fremtiden.
Tilmeld gratis seminar
Lær mere om gratis licenskonvertering

App eller mobiloptimeret løsning?

Mange virksomheder står i den problemstilling, at de skal til at optimere deres løsninger til mobiltelefoner og tablets. Virksomhedernes medarbejdere, og specielt sælgerne, er ofte på farten og væk fra deres skrivebord. Slutbrugernes købsadfærd flytter sig ligeledes mere og mere over på mobile platforme. Men hvad skal man vælge, når man udvikler sin mobile løsning? App eller mobiloptimeret web? Systemcenter Randers har udarbejdet en artikel om denne problemstilling.
Læs hele artiklen

B2C-ehandelsløsninger er ikke altid anvendelige til B2B

"Nogle producenter som både sælger grossist/wholesale og retail er fristet til at få deres B2C e-commerce løsning til at dække deres B2B behov."
Overvejer du at anvende din B2C e-commerce portal til håndtering af ordrer fra dine B2B kunder? Læs hvorfor dette ikke altid er den bedste løsning for din virksomhed.
Læs hele artiklen
Følg os på de sociale medier
Vil du ikke længere modtage nyhedsbreve fra Systemcenter Randers
Afmeld nyhedsbrev