Copy
Vi deler ud af vores erfaring og ekspertise

Er du klar til CIFF 2017?

Vi deler ud af vores erfaring og ekspertise

Bliv klar til CIFF ved at identificere dit messe A-team

Når CIFF løber af stablen d. 1-3 februar 2017, gælder det om at være klædt ordenligt på. En af de ting du selv kan optimere, er det hold du stiller på messen. Vi har hos Systemcenter Randers benyttet vores erfaring og netværk, til at skabe en artikel, der giver dig seks tips, til at samle netop dit A-team. Så får din virksomhed mest ud af CIFF.
Identificerer dit messe A-team

3 måder at gøre dit salgskatalog personligt

At skabe et fantastisk digitalt B2B-katalog handler om at sikre sig, at det let kan blive tilpasset dine individuelle kunder. Det er netop denne personalisering, der kan gøre dit digitale B2B-katalog så kraftfuldt.
Læs hvordan du gør dit salgskalatog personligt

Lad os besøge din messestand til CIFF

Vi tror på, at vi kan yde it-løsninger til tekstil- og modebranchen, der øger din produktivitet og vækster din virksomhed. Vi har erfaring med modebranchen siden 1997 og vi er selvfølgelig, endnu en gang, at træffe ved CIFF 2017. Vi besøger gerne din messestand, og tager en snak om din virksomheds it-muligheder. Du har alt at vinde og intet at tabe.
Book et møde på forhånd

It-løsninger til modebranchen

Systemcenter er i samarbejde med tre internationale leverandører af it-løsninger til tekstil- og modebranchen. Det gør, at vi kan levere specifikke løsninger målrettet vækst indenfor branchen.
itSuitsFashion er måske den mest udbredte internationale løsning baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV. itSuitsFashion er målrettet mode- og tekstilvirksomheder, og er skræddersyet til at effektivisere produktiviteten i branchen.
Læs mere om itSuitsFashion
It's Perfect Solution er en 100% online fashion-løsning, udviklet specielt til modebranchen. Hurtig at implementere. Henvender sig til mindre virksomheder.
Læs mere om It's Perfect Solutions
Pepperi er en løsning til mobil ordreoptagelse, CRM, Budget på iOS, Windows eller Android incl. B2B webshop.
Læs mere om Pepperi
Følg os på LinkedIn
Vil du ikke længere modtage nyhedsbreve fra Systemcenter Randers
Afmeld nyhedsbrev