Copy
Vrijwilligerswerk en De Beursvloer
View this email in your browser

De Beursvloer Voorschoten
 
"De Beursvloer is een leuke en snelle manier om bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en overheid bij elkaar te brengen."

Voorbeeld van een match
Een ICT-bedrijf helpt een sportvereniging bij het opzetten van een databasesysteem. In ruil daarvoor organiseert de sportvereniging een clinic tijdens het teamuitje van het ICT-bedrijf.

Website De Beursvloer Voorschoten bijna online
Eind mei gaat de website voor De Beursvloer Voorschoten online. Daar kunt u zich alvast aanmelden. Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Meer over De Beursvloer Voorschoten

Netwerkbijeenkomst Vrijwilligersorganisaties

Op 20 april heeft onze eerste netwerkbijeenkomst “vrijwillige inzet” plaatsgevonden. Er waren maar liefst 35 organisaties en 44 bezoekers aanwezig, wij kijken terug op een zeer geslaagde middag. Er zijn gelijk leuke matches gemaakt en deelnemers hebben kennis en ervaringen uit kunnen wisselen. Wij kijken alweer uit naar de volgende netwerkbijeenkomst! Wilt u meer informatie, advies of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Katja Willems (coördinator vrijwillige inzet) van Voorschoten Voor Elkaar.

Bezoek website Voorschoten Voor Elkaar

'Het Doet Zo Zeer' met Heleen van Royen

De filmavond met Heleen van Royen over haar film 'Het doet zo zeer', georganiseerd door de Openbare Bibliotheek Voorschoten Wassenaar en het Filmtheater Voorschoten, was een groot succes. Wat een prachtige documentaire van Heleen van Royen waarin een portret wordt geschetst van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd.
Bezoek website Voorschoten Voor Elkaar
Copyright © 2017, Voorschoten Voor Elkaar. All rights reserved.

Ons adres is:
Voorschoten Voor Elkaar
Schoolstraat 174
2252 CN Voorschoten
T. 071 561 90 01
E. info@diysoap.nl

Wil je deze mails niet meer ontvangen?
Verander je voorkeuren of schrijf je hier uit voor deze nieuwsbrief.