Copy
Beste bewoners van het buitengebied van Renswoude,

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van breedband in het buitengebied. Voor vragen kunt u terecht bij breedband@o-gen.nl of op onze website breedband.o-gen.nl.

Snel internet in het buitengebied komt steeds dichterbij

Vorige maand hebben we u geïnformeerd dat we dankzij uw inzet weer een flinke stap verder zijn om breedband in het buitengebied te realiseren. Investeringsmaatschappij CIF heeft aangegeven glasvezel aan te willen gaan leggen in het buitengebied van gemeente Renswoude. Aanvankelijk zou CIF in november met een uitrolplan komen, maar recentelijk heeft CIF ons aangegeven meer tijd nodig te hebben om dit plan bekend te maken. Eind januari horen we hier meer over. Wat dit voor de uitrol van glasvezel in onze regio betekent, is nog niet bekend. Wij gaan uiteraard voor een zo snel mogelijke realisatie en voorzien de start  van de werkzaamheden nog steeds in de loop van 2017.

Tegelijkertijd zijn wij in de komende maanden samen met de gemeenten in gesprek met CIF om de afspraken vast te leggen in een convenant. De gemeenten moeten namelijk hun regels en procedures aanpassen om een glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied. Uiteindelijk gaat daar de gemeenteraad over en dat willen we goed voorbereid hebben.
 
Heeft u in de tussentijd vragen, neem dan gerust contact met ons op via breedband@o-gen.nl.
 
We wensen u hele fijne feestdagen en een mooi 2017 toe, waarin de aanleg van glasvezel weer een stapje dichterbij komt.
 
Met vriendelijke groet,
Het Breedbandteam O-gen
 

Wilt u meer informatie, mail dan naar breedband@o-gen.nl of kijk op breedband.o-gen.nl
 
Kijk voor meer informatie op breedband.o-gen.nl
breedband in het buitengebied
breedband@o-gen.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
O-gen · Burg. Royaardslaan 1 · Scherpenzeel, 3925 ZJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp