Copy
Beste bewoners van het buitengebied van Woudenberg,

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van breedband in het buitengebied. Voor vragen kunt u terecht bij breedband@o-gen.nl of op onze website breedband.o-gen.nl.

Snel internet in het buitengebied komt steeds dichterbij

Dankzij uw inzet zijn we weer een flinke stap verder om breedband in het buitengebied te realiseren. Afgelopen maanden heeft u als bewoners van het buitengebied uw interesse laten blijken voor breedband in het buitengebied. De buurtambassadeurs hebben veel werk verricht. Mede dankzij hun inzet hebben we een mooi resultaat bereikt. In totaal hebben meer dan 139 huishoudens gereageerd en 87% hiervan zegt nu al ja tegen breedband in het buitengebied. Op basis van deze resultaten heeft investeringsmaatschappij CIF aangegeven glasvezel aan te willen gaan leggen in het buitengebied van onze regio.

In de komende maanden gaan we met CIF om de tafel om hun uitrolplan te bespreken. Een belangrijk onderdeel hiervan is de vraagbundeling waarbij wordt getoetst of er binnen de gemeente voldoende animo voor de aanleg van het glasvezelnetwerk is (minimaal 50% van alle bewoners in de regio moet meedoen).

Tegelijkertijd zijn wij samen met de gemeenten in gesprek met CIF om de afspraken vast te leggen in een convenant. De gemeenten moeten namelijk hun regels en procedures aanpassen om een glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied. Uiteindelijk gaat daar de gemeenteraad over en dat vereist een zorgvuldige voorbereidingsprocedure.
 
Zodra er weer nieuws is, zullen we u hierover informeren. Heeft u in de tussentijd vragen, neem dan gerust contact met ons op via breedband@o-gen.nl.
 
We wensen u hele fijne feestdagen en een mooi 2017 toe, waarin de aanleg van glasvezel weer een stapje dichterbij komt.
 
Met vriendelijke groet,
Het Breedbandteam O-gen

Wilt u meer informatie, mail dan naar breedband@o-gen.nl of kijk op breedband.o-gen.nl
 
Kijk voor meer informatie op breedband.o-gen.nl
breedband in het buitengebied
breedband@o-gen.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
O-gen · Burg. Royaardslaan 1 · Scherpenzeel, 3925 ZJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp