Copy

 

Beste buurtambassadeurs van het buitengebied van Renswoude,

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken met betrekking tot breedband in het buitengebied. Voor vragen kunt u terecht bij breedband@o-gen.nl of op onze website breedband.o-gen.nl.

 

De eerste hobbel naar snel internet is genomen!

Op 15 juli hebben we de (tussen) balans opgemaakt voor de interessepeiling. In totaal hebben meer dan 1.700 huishoudens gereageerd en 35% hiervan zegt nu al ja tegen breedband in het buitengebied. Op basis van uw betrokkenheid bij dit onderwerp en de resultaten van de interessepeiling hebben de marktpartijen inmiddels aangegeven dat zij dit een goed uitgangspunt vinden om voortvarend verder te gaan met de voorbereiding van de aanleg van breedband. De eerste hobbel naar snel internet is daarmee genomen!

Buurtambassadeurs bedankt!
 
Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw hulp en inzet de afgelopen weken! Zonder uw hulp hadden wij deze mooie resultaten niet bereikt. Voor gemeente Renswoude loopt de interessepeiling nog een paar weken door. Reacties zijn nog steeds welkom en de enquête kan nog steeds worden ingevuld.
Hoe gaat het verder?

Na de zomer starten wij met de voorbereidingen voor de vraagbundeling. In het najaar van 2016 wordt duidelijk met welke partij wij in zee gaan om breedband in het buitengebied aan te leggen. In deze periode zal ook een planning voor de uitrol van breedband in de deelgebieden worden opgesteld. Een belangrijke stap hierbij is de daadwerkelijke vraagbundeling. Alle bewoners van het buitengebied krijgen dan een aanbieding van een marktpartij, op basis waarvan zij een contract kunnen tekenen om gebruik te maken van breedband. Uiteindelijk eisen marktpartijen dat 50% van de adressen in het buitengebied ‘ja’ zegt tegen breedband, voordat ze daadwerkelijk gaan aanleggen. Ook hierbij is het ‘samen optrekken’ essentieel en is uw inzet als buurtambassadeur weer van grote waarde. Welke vorm dit krijgt kunnen we nu nog niet aangeven. Dat is afhankelijk van de gesprekken die we nu met marktpartijen voeren. Uiteraard houden wij u op de hoogte. Als u in de tussentijd vragen heeft, neem dan contact op met ons via breedband@o-gen.nl
 
Kijk voor meer informatie op onze website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
O-gen · Burg. Royaardslaan 1 · Scherpenzeel, 3925 ZJ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp