Copy

In the spotlight: Nanda Bussers

Ik ben altijd supertrots als (oud)cursisten aan de weg timmeren met hun abstracte fotografie en dat is zeker het geval bij Nanda Bussers! In deze nieuwsbrief zet ik haar graag in het zonnetje.

Nanda is cursiste van het eerste uur. We lanceerden de Complete Cursus Abstracte Fotografie in 2019 en Nanda was de elfde cursist die afstudeerde. Ze volgde de cursus met feedback. 

Ik ontmoette Nanda opnieuw in mei afgelopen jaar, waar zij bij Professional Imaging in de stand naast de onze stond, bij Nature Talks. Als er ineens veel bezoekers bij onze stand stonden, sprong ze even bij om haar ervaring te delen met onze bezoekers. Heel bijzonder!

Tijdens de beurs liet Nanda mij het prachtige boek Stardust zien dat ze pasgeleden gemaakt heeft en het leek me leuk om een nieuwsbrief aan haar te wijden. 

Dus bij deze: een bonte verzameling aan moois om Nanda en haar fotografie beter te leren kennen. 

Ter inspiratie. Wie weet waar jij straks staat als je de cursus hebt afgerond! Vlieg je dromen achterna! 

Veel moois, 
Iris & Emmaly

Foto's in de header: Nanda Bussers

PS. Heb jij ook een bijzonder verhaal over jou en je abstracte fotografie, laat het me weten, dan zet ik jou in de nabije toekomst graag een keer in the spotlight. 

Dit is Nanda Bussers!

Je ziet haar hierboven bij een expositie met haar abstracte foto's. Hieronder lees je hoe zij terugblikt op haar ontwikkeling als fotografe van de afgelopen vier jaar. 
De introductie van Stardust

Nanda deed een mentoraat bij Bart Siebelink en maakte ter afronding daarvan het boek 'Stardust', dus  Sterrenstof. Zonder haar camera op de sterrenhemel te richten, maakte zij abstracte foto's om het heelal een poëtische manier te verbeelden.
Iris in gesprek met Nanda

Ik sprak Nanda over haar Stardust project. Bekijk hieronder de hoogtepunten uit ons gesprek, waarin Nanda vertelt hoe dit boek tot stand gekomen is. 
Nanda in de media

Hieronder kun je een artikel lezen over Nanda's achtergrond in ItsLiquid, een online magazine over kunst, architectuur, design en mode.

Het artikel is in het engels, maar vanwege de prachtige foto's alleen al de moeite waard om te bekijken!
 
Nanda's website
Bekijk hier de prachtige foto's van Nanda van het Stardust project
en andere foto's uit het tabblad abstract op haar website:
Bekijk hier het tabblad Abstract op de website van Nanda Bussers.
Nanda goes international

Hieronder Nanda'spagina in the Art Guide: Een gids met een overzicht van hedendaagse kunstenaars, musea en kunstevenementen wereldwijd, waarin haar werk is opgenomen.
En dan ten slotte nog Nanda's ervaring met de Complete Cursus Abstracte Fotografie op onze website:
Ik hoop dat dit verhaal van Nanda Bussers je inspireert om zelf ook actief aan de slag te gaan met jouw abstracte fotografie.

Lees hier meer ervaringen van cursisten

Leer ook prachtige abstracte foto's te maken door je in te schrijven voor onze: 
Complete Cursus Abstracte Fotografie
Meer van Nanda

PS1. Volg Nanda op Facebook. Ze maakt nu foto's in Canada. 

PS2. Wil je reageren op wat je gezien hebt van Nanda? Stuur haar dan een mailtje: nandabussers@gmail.com. Leuk als je mij er in CCt, zodat ik kan meegenieten van wat deze nieuwsbrief teweegbrengt. 

PS2. Ben je benieuwd waarom die troostende functie van de foto's aan het eind van ons gesprek zo belangrijk is voor Nanda? Nanda maakt ook Troostkunst.
Facebook
Link
Site
Email
Copyright © 2022 Academie voor Abstracte Fotografie, All rights reserved.


Wijzig je naam of e-mailadres 
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp