Copy
Jouw creatieve brein aan de oplader

Wist je dat de Academie voor Abstracte Fotografie een eigen kanaal op Youtube heeft?

Wist je dat daar al 34 video's op staan? Variërend van fotobesprekingen, ervaringen van studenten, resultaten van Ontdekkingsreizigers tot prachtige gedichten voorzien van abstracte foto's.

Wist je ook dat je automatisch bericht krijgt als ik een nieuwe video toevoeg, als je je abonneert op ons kanaal en daarnaast het belletje aanklikt? 

Een schat van informatie, gewoon gratis beschikbaar. Zeer de moeite waard om nu even een snel kijkje te nemen en misschien wel in je agenda binnenkort eens even een uurtje in te plannen om jouw creatieve brein aan de oplader te leggen. 
Boekentip: In schoonheid vergaan

Bekijk hier een recensie van het boek "In schoonheid vergaan" op de site van Natuurfotografie.nl

Het begon met de foto’s die natuurfotograaf Martijn Nugteren maakte van het verenkleed van dode vogels. Ondanks dat uit de lijnen en kleurvlakken het leven was verdwenen, diende zich in de details een nieuwe schoonheid aan. Daarover pratend met schrijver-publicist Wim Huijser verbreedde het onderwerp zich tot het close in beeld brengen van vergankelijkheid. Het vergaan van stammen, basten, vachten en bladeren. Maar ook het verdampen van plassen, het verstuiven van zand en het bevriezen van kadavers. Stuk voor stuk thema’s die aanleiding gaven tot beschouwingen over dood en vergaan in de natuur. Zelfs het in schoonheid vergaan van een droom werd een onderwerp.
Het boek "In schoonheid vergaan" toont -net als wij met onze abstracte fotografie vaak doen- de schoonheid van verval.
Lees hier de recensie en bekijk een aantal pagina's.
Ook zin om aan de slag te gaan met abstracte fotografie? 
Zo leer jij de mooiste abstracte foto's te maken!
Facebook
Link
Site
Email
Copyright © 2022 Academie voor Abstracte Fotografie, All rights reserved.


Wijzig je naam of e-mailadres 
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp