Copy
Jaaa, we zijn er helemaal!

De Compacte Cursus is klaar! Boem! Ze is er!

De eerste lichting cursisten is van start. De allereerste reactie kwam direct de volgende dag: "Ik heb al even gekeken, erg leuk."  

Razend benieuwd naar verdere eerste reacties. Dus, mocht jij net begonnen zijn, laat me even weten wat jouw eerste indruk is, dan deel ik die in de volgende nieuwsbrief.

In afwachting daarvan deel ik graag twee andere ervaringen met je: eentje van iemand die net begonnen is met de Complete Opleiding en eentje van een Ontdekkingsreiziger.
Maaltijden overslaan

Deze evaluatie toverde een grote lach op mijn gezicht:

Monique Tjong-Ayong net begonnen met de Complete Opleiding. Ze stuurde me haar evaluatie vanuit haar hotelkamer, want ze is op fotoreis in Tunesië!

Ze geeft Module 1 een negen. Wat ze positief/ goed vindt? 

"De heldere uitleg die in de filmpjes wordt gegeven. Kort en bondig, duidelijk en in korte tijd toch een schat aan informatie. En daardoor wil ik alleen maar meer.

Ik zeg zelfs fotografie-afspraken af tijdens mijn vakantie om opdrachten uit te voeren of filmpjes nog een keer te bekijken. Nog erger: ik sla maaltijden over! 😅"

"Ik ging aan het einde van de dag boten fotograferen en liep tegen dit soort juweeltjes aan. Het werd al donker, dus gebruikte ik mijn telefoon als lichtbron. Het schaduweffect vond ik een mooie extra". Foto: Monique Tjong-Ayong 

Het verrukkelijke aan creatief bezig zijn

Ellorene Westerhout rondde recent de Ontdekkingsreis af, onze vervolgopleiding. In haar terugblik schrijft ze dit:

"Ik kijk er met tevredenheid en voldoening op terug. Ik heb gevonden wat ik zocht: meer mogelijkheden/technieken en blikverruiming. 

De cursus als geheel vind ik goed in elkaar zitten. De introducties zijn helder en enthousiasmerend met veel handvatten. De opdrachten vind ik uitnodigend en uitdagend. Tegelijkertijd laat het je ruimte om er een andere kant mee uit te fietsen. Ze zijn voor mij een speelse gelegenheid om de brug tussen beide hersenhelften verder te verstevigen en uit te bouwen. Ik heb mijn vleugels verder kunnen uitspreiden en ik ervaar dit als verrijkend in meerdere opzichten.

Ik heb genoten van de vrijheid om met abstracte foto's te spelen, zoals curves, kloonpenseel, collage en schilderen. Ik pas dit nog steeds toe en kan mezelf verrassen met wat er dan uitkomt. Dat vind ik het verrukkelijke aan creatief bezig zijn. 

Ik ben dus nog volop bezig om abstracte foto's te maken en tot kunstwerkjes te kneden, omdat ik ervan geniet, er mijn liefde voor schoonheid in uit kan drukken en het voor mij ook de praktische ontspanning geeft: ik ben even van de wereld en daar krijg ik energie van."
Gedicht en foto gecombineerd
Nou, lieve mensen, dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat deze ervaringen jullie weer aanzetten tot het maken van veel moois! Fijn weekend! 

Emmaly en Iris

PS. Van harte welkom dit weekend bij de verkoopexpositie van mijn vader:
In zijn atelier verkopen we zijn laatste beelden. Za 24 en zondag 25 sept 2022 van 10-17 uur. Industrieweg 6 in Eelde Paterswolde.
Benieuwd wat er nog te koop is? https://www.jefdepasse.nl/
Ook zin om aan de slag te gaan? Kies wat bij jou past
Leer snel en makkelijk abstracte foto's maken: Compacte Cursus
Specialiseer je in de abstracte fotografie: Complete Opleiding
Creatief spelen met jouw abstracte foto's: Ontdekkingsreis
Facebook
Link
Site
Email
Copyright © 2022 Academie voor Abstracte Fotografie, All rights reserved.


Wijzig je naam of e-mailadres 
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp