Copy

We zijn er bijna

Het doet me denken aan schoolreisjes en aan de ritjes op de achterbank met mijn ouders naar mijn oma in Amsterdam. Uit volle borst zongen we samen: "We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal, helemaal."
Alsof de tijd dan sneller ging door te zingen. 

Ik zing het nu in mijn hoofd, bij de laatste loodjes van de Compacte Cursus. "Ik ben er bijna, ik ben er bijna". Alle video's zijn gemonteerd, de audio is geoptimaliseerd. Dus de lessen zijn klaar om geïmporteerd te worden in onze online-leeromgeving.
Het wordt mooi, dat kan ik jullie beloven en het komt op tijd klaar! 

Ik verheug me op volgende week dinsdag 20 september. Want dan is het zover, dan kunnen alle mensen die zich al hebben ingeschreven voor de Compacte Cursus van start!

Heb jij ook zin om mee te doen met de Compacte Cursus?

Schrijf je dan voor aanstaande dinsdag in, dan krijg je een Avondje Fotobesprekingen kado. 

Schrijf je nu in voor de Compacte Cursus
Verder in deze nieuwsbrief nog: 
- de verschillen tussen Compact en Compleet nog even op een rij
- de eerste vijf minuten uit de Compacte Cursus als sneak preview
- moois van afgestudeerden Christine Jansen en Ruud Mulder.

Veel plezier en een fijn weekend gewenst!
Emmaly en Iris
Compact versus Compleet
Bekijk de eerste vijf minuten van de Compacte Cursus
op de homepage van de Academie

Moois van Christine Jansen

Christien Jansen was al flink gevorderd in de abstracte fotografie. Ze schreef zich half november vorig jaar in voor de Complete Opleiding zonder feedback en die rondde ze in februari af.

Recent stuurde ze me een mail met moois dat zij naar aanleiding van de opleiding gemaakt heeft.

Ze deed onze opleiding, omdat ze graag meer met abstracte fotografie aan de slag wilde gaan en ze wilde kijken of er meer te leren valt.

Hierbij een impressie van de fotoprojecten en exposities die zij al op haar website had staan voordat zij de opleiding startte.

Terugblikkend op de Complete Opleiding Abstracte Fotografie zegt Christine:

"Ik vond vooral de voorbeeldfotografen aan het begin inspirerend en nieuw voor mij. De rest was voor mij meer bekende kost. Wat niet wil zeggen dat het een slechte opleiding is, het zit juist zeker wel goed in elkaar.

Misschien heb ik wel geleerd dat ik al goed op dreef was met abstracte fotografie. Ik moet er alleen meer focus op zetten :-) De opleiding was vooral een trigger weer meer met abstracte fotografie bezig te zijn. En meer te fotograferen.

 Ik maakte een fotoboekje met de foto's die ik tijdens de cursus heb gemaakt. Daar kan ik erg van genieten, om dat door te bladeren.

Ook heb ik een apart gedeelte voor abstracte foto’s op mijn website gemaakt, dit heet Atelier Natuur."

Moois van Ruud Mulder

Ook Ruud Mulder heeft zijn sporen in de fotografie verdiend. Hij schrijft: "Ik ben een 74-jarige fotograaf uit Den Haag en actief geweest binnen de fotobond als voorzitter van een der afdelingen. Daarnaast verzorg ik trainingen op het gebied van Lightroom Classic en geef af en toe een lezing over mijn ontwikkeling als fotograaf. Na mijn pensionering met de de algemene vakopleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn gaan volgen en na twee jaar in 2013 afgestudeerd.

Ruud rondde recent de Complete Opleiding Abstracte Fotografie af met ondergaand portfolio. Hij gaf de opleiding een negen in zijn evaluatie en hij zegt er het volgende over:

"Abstracte fotografie is een beetje een ondergeschoven kind. Door de cursus zie het het door geheel andere ogen. Een verademing.

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is goed om je heen kijken, want overal zit wel iets abstracts in. De leukste opdracht vond ik het maken van de portfolio. Je geeft een totaaloverzicht van je werk en vooral wat je kunt presteren en dat aan de 'buitenwereld' toont.

Ik heb de opleiding als goed en erg prettig ervaren en ik raad iedereen aan om de cursus te volgen MET feedback. Zo leer je het beste. En vooral belangrijk: ook een matige (of slechte) foto wordt verbeterd door de feedback."
Portfolio Ruud Mulder
Bekijk alle foto' op groot formaat en geef jouw reactie op de Facebook-pagina van de Academie. 
 
Schrijf je hier in voor de Complete Opleiding
Facebook
Link
Site
Email
Copyright © 2022 Academie voor Abstracte Fotografie, All rights reserved.


Wijzig je naam of e-mailadres 
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp