Copy

Op de cover van een kunstmagazine

Wil jij een kunstwerk van jou laten schitteren op de cover van het grootste kunstmagazine van Nederland? Dit is je kans! Heb je altijd al je eigen magazine cover willen ontwerpen? Steek dan nu de handen uit de mouwen en doe mee aan de MUZE coverwedstrijd!

Ik vind dit zo'n leuke wedstrijd, dat ik vandaag een extra nieuwsbrief aan besteed. Jouw abstracte foto op de cover? Het kan nu! Of misschien ga je nog wel een stapje verder en combineer je jouw abstracte foto met andere materialen en technieken, zoals je dat doet bij de Ontdekkingsreis. Het lijkt mij een prachtige zomeruitdaging. Je hebt tot vrijdag 2 september12.00 uur de tijd. Dus doe mee!

Er zit zoveel creatief potentie onder onze cursisten en ik zou er ongelofelijk trots op zijn als iemand van jullie zou winnen! 

Meer weten is meer genieten

In ieder mens schuilt een kunstliefhebber. Als je maar weet hoe je moet kijken. Met MUZE opent AVROTROS de ogen van kijkers. Het is een magazine met een missie: iedere Nederlander van kunst laten genieten. Wil je meer weten over dit magazine? Vraag dan een gratis kennismakingsexemplaar aan!

AVROTROS organiseert een coverwedstrijd omtrent MUZE. Het grootste kunstmagazine van Nederland speciaal voor leden van AVROTROS. Ben jij de maker die wij zoeken? Ontwerp een cover geïnspireerd op ‘Meer weten is meer genieten’. Als je weet hoe je moet kijken wordt kunst een stuk leuker. Met dat idee mag jij aan de slag!

Wat kun je winnen? De hoofdprijs

De ontworpen cover wordt daadwerkelijk gebruikt als cover van het MUZE magazine. Het betreft de eerste editie van 2023 (januari). Verder win je een fantastisch prijzenpakket van Royal Talens en een vergoeding van €500,- 

In de top 3

De makers die eindigen in de top drie mogen hun werk exposeren op de EuropArtFair 2022. AVROTROS heeft hier een beursstand waar het gehele weekend de ruimte is om je werk tentoon te stellen. 

Altijd prijs

Eindigt jouw gemaakte cover niet in de top 3? Niet getreurd! Als bedankje voor je deelname ontvang je sowieso een gratis exemplaar van MUZE en gratis entreetickets voor de EuropArtFair 2022.

Nou, redenen genoeg om mee te doen, zou ik zo zeggen. Dus lekker aan de slag, alleen dat is al een kado voor jezelf en ga voor de hoofdprijs! 

Veel creatieplezier, 
Iris

 

PS. Misschien schrijf ik nog wel een opiniestuk naar de redactie, want ik ben het niet eens met hun stelling dat 'meer weten meer genieten' is.
Ik denk juist dat 'minder hoeven weten meer genieten' is. Hoe meer de kunst voor zichzelf spreekt en geen uitleg nodig heeft, hoe fijner het is, wat mij betreft. ;-)

Mocht je input willen leveren voor dit opiniestuk (argumenten en voorbeelden om deze stelling te onderbouwen) of mocht je tegenlezer willen zijn, stuur me dan een mailtje.

Eerst maar eens leren abstracte foto's te maken?
Doe dan mee met de complete cursus: 
De Wondere Wereld van de Abstracte Fotografie!
en leer stap voor stap hoe jij de prachtigste abstracte foto's maakt.

Ik ontdekte trouwens een foutje in de links in de nieuwsbrief van gisteren. 
Mijn excuses. Dat is nu aangepast, dus alles werkt weer!
Inspiratie nodig voor de cover? Gun jezelf dan onze creatieve verbreding: 
Abstracte Fotografie op Ontdekkingsreis
Heerlijke uitstapjes vanuit de Abstracte Fotografie naar andere kunstvormen!
Facebook
Link
Site
Email
Copyright © 2022 Academie voor Abstracte Fotografie, All rights reserved.


Wijzig je naam of e-mailadres 
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp