Copy
Yes: de hoofdprijs voor een abstracte foto

Herinner je nog de oproep van een aantal weken geleden om mee te doen met de fotowedstrijd van Keunstkrite? 

Twee van onze afgestudeerden vielen in de prijzen en Angeniet Bulthuis viel zelfs dubbel in de prijzen. Haar winnende foto in de categorie abstract werd namelijk ook gekozen als de allerbeste foto uit alle categorieën en daarmee is
 
Angeniet Bulthuis uitgeroepen tot
Keunstkrite Fotograaf 2022!

Angeniet rondde in augustus vorig jaar de Complete Opleiding Abstracte Fotografie bij ons af!. Wellicht zag je haar werk al eens langskomen bij een fotobespreking die ik deelde in deze nieuwsbrief.
De winnende foto van Angeniet Bulthuis, zowel in de Categorie Abstract
als in de Categorie Over All. 
Hier de oorkondes en de trofee van Angeniet, die zelf op vakantie was tijdens de prijsuitreiking. Haar prijs werd door Keimpe Roedema in ontvangst genomen, die ook de Complete Opleiding doet. Prachtig wat er zo allemaal ontstaat! 
Wilma Westers als Runner Up Abstract

In de categorie Abstract werden twee prijzen uitgedeeld. De eerste prijs ging naar Angeniet Bulthuis en de 2e prijs (Runner Up) ging naar Wilma Westers!

Wilma rondde in november 2020 de Complete Opleiding af en in juni 2021 de Vervolgopleiding Abstracte Fotografie op Ontdekkingsreis. Van haar heb je recent een foto(boek)bespreking kunnen zien. 

Zo trots op hoe onze studenten aan de weg timmeren! 
 
Wilma Westers met haar oorkonde. Aan de muur zie je links de winnende foto van Angeniet en in het midden de foto van Wilma! 

Compacte Cursus warm ontvangen

Fijn, alle enthousiaste reacties op de nieuwe homepage en op de spiksplinternieuwe Compacte Cursus Abstracte Fotografie.

 Nog even kort de belangrijkste punten: De Compacte Cursus is speciaal voor iedereen die geen zeeën van tijd heeft, die gewoon lekker met zijn/haar smartphone of compactcamera op pad wil en die trek heeft in een een leuke en laagdrempelige kennismaking met abstracte fotografie.

Met 9 van de 40 lessen uit de complete opleiding. Slank en sexy. 
Gewoon online, zodat je het kunt doen waar en wanneer het jou uitkomt.

Vanaf 20 september is hij verkrijgbaar.
Let op! Als je je voor de 20e september inschrijft, krijg je een Gratis Avondje Fotobesprekingen kado! 

Wist je dat de Compacte Cursus in de voordelige versie zonder feedback maar € 95,- kost? 
En € 175,- inclusief feedback? En dan te bedenken wat een prachtige foto's dat gaat opleveren.

Verder kun je je cursus tegen gereduceerd tarief uitbreiden met een pakketje Fotobesprekingen of een Workshop Abstracte Fotografie op locatie. 

Nog even de verschillen op een rij 
De uitgebreide info vind je op: https://academievoorabstractefotografie.nl/
De portfolio van Marloes Wagemakers, die op 29 augustus afstudeerde. Bekijk de foto's groot op de Facebook-pagina van de Academie. Daar kun je ook jouw reactie erop geven. 

Nog een plekje vrij voor jou bij Workshop Abstracte Fotografie 

Op vrijdag 16 september 2022 van 13.00-16.00 uur geef ik weer een workshop Abstracte Fotografie op het Hembrugterrein.

Het Hembrugterrein is een creatieve broedplaats en op het terrein is het Museum of Humanity gevestigd. Beide plekken zijn een ware schatkamer voor de abstracte fotograaf. 

Je krijgt twee opdrachten waarmee je kunt stoeien, ik begeleid iedereen individueel een deel van de tijd. Op een later moment hebben we via Zoom een bespreking van de foto's, zodat ook de resultaten van de anderen kunt zien. Deze fotobesprekingsavond zit bij de prijs inbegrepen (evenals entree voor Museum of Humanity, een drankje bij aanvang en afronding en 21% BTW). 

Ik heb nog een plekje voor je vrij. 
De prijs is € 95,-. Als je de workshop koopt samen met ofwel de Compacte Cursus ofwel de Complete Opleiding dan krijg je € 20,- korting op de workshopprijs. 

Bekijk hier de video over de workshop op het Hembrugterrein, en zie hoe tof het is om hier te fotograferen!
Onze startplek op het Hembrugterrein in Zaandam: Bij Bind! 
Alles nog even op je gemak nalezen over de Compacte Cursus en de Complete Opleiding en de Workshop Abstracte Fotografie op locatie en/of je inschrijven? Dat kan allemaal hier:
Academie voor Abstracte Fotografie
Ten slotte nog: van harte welkom komend weekend 10 en 11 september bij de verkoopexpositie van de beelden van mijn vader. Beide dagen van 10-17 uur. Industrieweg 6 in Paterswolde. Ik ben er! 
Facebook
Link
Site
Email
Copyright © 2022 Academie voor Abstracte Fotografie, All rights reserved.


Wijzig je naam of e-mailadres 
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp