Copy
Merikotkan uutiskirje 3.12.2018

Tutkimusta kestävän merenkulun hyväksi

Merikotka on kansainvälinen tutkimuskeskus. Teemme monitieteistä ja soveltavaa tutkimusta meriliikenteen turvallisuuden parantamiseksi, onnettomuuksien ennaltaehkäisemiseksi ja meriympäristön suojelemiseksi. Merikotkalla on laaja, koko maailman kattava yhteistyöverkosto. Yliopistojen ja tutkimuskeskusten lisäksi työskentelemme monien erilaisten organisaatioiden kanssa.

Lue lisää

 

Ajankohtaista juuri nyt

COMPLETE on lippulaivahanke!

 
Merikotkan koordinoima COMPLETE on nostettu yhdeksi EU:n Itämeristrategian lippulaivahankkeeksi. Lippulaivahankkeen statuksen myöntäminen on osoitus siitä, että Itämeren alueella vieraslajien torjunta nähdään tärkeänä yhteisenä tavoitteena.Maria Hännisestä Merikotkan tutkimusjohtaja

Merikotkan uusi tutkimusjohtaja tekniikan tohtori Maria Hänninen aloitti työnsä lokakuussa. 

Uusi tutkimusjohtaja on tärkeä osa Merikotka-tutkimuskeskuksen tieteellistä profiloitumista. Tutkimusjohtaja osallistuu aktiivisesti tutkimustyöhön ja koordinoi eri tutkimusyhteisöjen välistä yhteistyötä.

Lue lisää

Sisävesistöissä on potentiaalia 


Sisävesiliikenteen kehittämiseen tähtäävä INFUTURE (Future potential for inland waterways) hanke käynnistyi marraskuun alussa. Hankekumppanit mm. kartoittavat rahtiliikennettä koskevaa lainsäädäntöä sekä kehittävät sisävesistöihin sopivaa aluskonseptia. 

Lue lisää

Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimuskeskus

www.merikotka.fi


Voit perua uutiskirjeen tilauksen laittamalla pyynnön osoitteeseen merikotka@merikotka.fi. 

 


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kotka Maritime Research Association · Keskuskatu 10 · Kotka 48100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp