Copy
Merikotkan uutiskirje
Huhtikuu 2019

Tutkimusta kestävän merenkulun hyväksi

Merikotka on kansainvälinen tutkimuskeskus. Teemme monitieteistä ja soveltavaa tutkimusta meriliikenteen turvallisuuden parantamiseksi, onnettomuuksien ennaltaehkäisemiseksi ja meriympäristön suojelemiseksi. Merikotkalla on laaja, koko maailman kattava yhteistyöverkosto. Yliopistojen ja tutkimuskeskusten lisäksi työskentelemme monien erilaisten organisaatioiden kanssa.

Lue lisää

 

Ajankohtaista juuri nyt

Yhteistyöllä sujuvuutta satamakäynteihin

 
Aluksen satamakäyntiin ja siihen liittyvään logistiseen ketjuun kuuluu lukuisia eri toimijoita ja satamakäynnin yhteydessä vaihdetaan paljon tietoa. Tiedonvaihtoon ei ole kattavaa tehokasta ratkaisua, vaan tieto kulkee siiloissa – jos kulkee. Tästä aiheutuu turhaa kiirettä, odottelua ja päästöjä. Tahtotila kehittämiseen on. 

Vaikutu Itämerikylässä  

Miten sinä voit vaikuttaa Itämeren tilaan? Tule selvittämään vaihtoehtoja Itämerikylään. Kylässä riittää tutkittavaa ja mukavaa tekemistä kaiken ikäisille. Samalla saat asiantuntijoilta tietoa siitä, miten juuri sinun päätöksesi vaikuttavat Itämeren tilaan.

Itämerikylä on usean eri organisaation yhteinen ponnistus paremman Itämeren puolesta. 

Itämerikylä Kotkan Meripäivillä
25-28.7.2019.
 
#itamerikyla
#balticseavillage

Selvitys satamien digitalisaation nykytilanteesta


Satamien digitalisaatio vaatii paljon yhteistyötä, koska satamayhteisöt muodostuvat lukuisista toimijoista. Tiedon parempi jakaminen satamatoimijoiden kesken sujuvoittaa liikennettä ja parantaa turvallisuutta. Tulevaisuudessa satamayhteisöjen täytyy löytää keinot ja vastuutaho digitalisaation edistämiseen.

Lataa selvitys

Baltic Seas International Maritime Conference
– Vielä ehdit jättää abstraktin!
 

Turussa 24-25.9.2019 järjestetään kansainvälinen merenkulkualan
The Baltic Seas International Maritime Conference – European Maritime Research from Adriatic to Baltic konferenssi. Liity mukaan jakamaan tuoreimpia innovaatioita ja kehitysaskeleita merenkulun tutkimukseen, edistyksellisiin teknologiaratkaisuihin, merilogistiikkaan ja satamatoimintoihin liittyen. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa ajatuksia ja vahvistaa yhteistyötä kollegoiden kanssa.

Lisätietoja 

 

Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimuskeskus

www.merikotka.fi


Voit perua uutiskirjeen tilauksen laittamalla pyynnön osoitteeseen merikotka@merikotka.fi. 

 


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kotka Maritime Research Association · Keskuskatu 10 · Kotka 48100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp