Copy
- fortsættelsen på en sensation.
View this email in your browser

Fire små nyheder

Kære sejlerkollega

Denne lille hilsen med lidt af hvert til dig.
Fyn Cup er netop overstået denne weekend, hvor vi havde fire deltagende både med – tjek evt. nyeste opdatering på hjemmesiden.
Hjemmesiden er stadig under opbygning. Senest er der lagt gaste- og venteliste ud på medlemssiden. Og så er den lille irriterende pop-upper fjernet, som inviterede dig til at tilmelde dig nyhedsbrev.  Og sådan vil der vil løbende ske små ændringer.

Løbende orientering: aktuelt er der to muligheder for at du kan følge med i din sejlklub. Begge fremgår af nedenstående foto:

  1. Den øverste er nice-to-know siden. Hvis du tilmelder dig denne liste, får du nyhedsbreve i lighed med det, du sidder og læser nu
  2. Den nederste er need-to-know siden. Hvis du tilmelder dig denne liste, får du besked direkte  i din mailbox, når en og anden med skriverettighed poster et indlæg på hjemmesiden, fx kapsejladsresultaterne

Vi ser om det er lidt overkill. Du kan selv tilmelde dig og framelde dig efter behag. Det er bare en måde du kan mærke et pulsslag på, så du kan vide, at din sejlklub er aktiv og i live, og at der er gang i den. Derudover hærges der fortsat på Facebook og Instagram. Det er lidt hyggeligt at op til 62 har set klubbens facebookside og en del af jer er gode at kommentere og lege med.


Så er det i morgen,1.juni, vi venter på opgørelsen fra microsponsoraterne hos Aura. Resultatet heraf får du mere viden om i næste nyhedsbrev. I mellemtiden kan du nå at tilmelde dig og derved få Aura til at give os ca. 80 kroner/årligt af de penge du indbetaler på din regning. Tilmelder du dig ikke microsponsoratet, ja, så beholder Aura pengene. Det er da usmart for din yndlingssejlklub, ikk?

 

Copyright © 2016 Silkjaer, All rights reserved.