Copy
Sailing Event - introduktionsaften
View this email in your browser
Kære sejlervenner

Introduktion til Sailing Event 2017 / 2018
 
Den største begivenhed i Dansk Sejlsports historie kommer til at foregå i vores baghave. Sailing Event sker i Århus 2017/2018. Sailing Event kommer til at involvere flere mennesker end Olympiaden i Sejlsport. Man regner med 3000 sejlere fra alle nationer og mere end 400.000 tilskuere.

Norsminde Sejlklub vil selvfølgelig være en del af festen. Derfor har din yndlingssejlklubs ihærdige bagmænd arrangeret en aften for dig, nemlig den Et medlem fra Sailing Event-komiteen vil give et oplæg om eventet. Det sker, dels for at hverve os som hjælpere til at afvikle arrangementet og dels for at give os et godt tilbud, nemlig gratis DS-kurser som tak for hjælpen. Disse ”tak-for -hjælpen-kurser” afvikles i begyndelsen af januar i Kaløvig, og derfor skal vi tage aktion nu.

Kom frisk
- og få et solidt julehåndtryk i tilgift.
Sailing Event 2017 /2018
- med denne opfordring til at vi mødes mandag d.19.12 kl. 19.00 i Hou ønsker din bestyrelse i Norsminde Sejlklub dig og dine en god jul og et godt nytår. Tak for hjælp og dyst i med- og modvind i 2016. Må flere af os ses flere timer på vandet i 2017 :-)
Ønsker du ikke at modtage dennne slags good-to-know opdateringer, kan du framelde dig via linket nederst på siden.
Copyright © 2016 Norsminde Sejlklub, All rights reserved.