Copy
Du står med en sensation.
View this email in your browser

Verdens første nyhedsbrev

Kære sejlerkollega i Norsminde Sejlklub
 
Dette er en nyhed af en vis størrelse og med et ukendt omfang. Dette er det første nyhedsbrev nogensinde fra din sejlklub, Norsminde Sejlklub. Det er da stort. 
 

Sejlklubbens hjemmeside er indholdet i denne hilsen. Hjemmesiden er klar til at komme af dok nu. Den er i hvert fald så klar, at den kan bruges, og du kan hente de fleste informationer om det der sker aktuelt i din sejlklub. Din bestyrelse er på vej i træningslejr for at lære at betjene siden. Det vil som hidtil føre til løbende opdateringer.

Hjemmesiden er gjort ”elastisk”, dvs. du kan nu bruge den, på en hvilken som helst platform: tablet, smartphone, stationær og det uanset produktet er Apple, Windows eller Android. Det håber jeg er et kvalitativt løft.
Arkivskabet med klubbens historik er ikke ankommet endnu, vedtægter og div. instrukser heller ikke, men de er på vej - og så der er fotos, der på grund af for ringe billedkvalitet må udgå. Det håber jeg, du bærer over med..
Under fanebladet klubben er et lukket område, som kun er for medlemmer. Lige nu ligger der kun medlemslisten. Ikke andet. Du skal bruge logon for at komme ind. Logon er ens for alle og ændres hvert år forud for generalforsamlingen. Resten af denne periode er koden forsejl2016.

Norsminde Sejlklub er nu også gået på Facebook og Instagram. Er det medier, du i forvejen bruger, er du velkommen til at like og eller kommentere af hjertens lyst. Bruger du ikke disse medier, så er det fint, og lad være at tilføje dig den ærgrelse.
En svale gør ingen sommer - men den første er forudsætningen for, at der kan blive en fortsættelse. Dette var nyhedsbrev nr eet.
Ønsker du ikke at modtage dennne slags good-to-know opdateringer, kan du framelde dig via linket nederst på siden.
Copyright © 2016 Silkjaer, All rights reserved.