Copy
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att läsa det på webben.


VI SES VÄL I VISBY?

Under hela våren har jag haft förmånen att få vara en del i Östergötlands planering inför Almedalen. Många möten, diskussioner och kontakter har det blivit för att försöka hitta rätt i ämnen, föreläsare och upplägg och skapa ett riktigt spetsigt och spännande program. För vi är ju bra på så mycket och hur ska man välja då? Vad är intressant för andra och hur lockar vi de som inte redan är frälsta?

Läs mer
 

MODELL SOM DELAT LOGE MED PETRA MEDE - VÄLKOMMEN TILL HANDELSKAMMAREN CALLE! 

När ni nu tittar in på Kammarforum i Norrköping kommer ni mötas av härliga Calle Hansson. Calle är vikarie för föräldralediga Linnéa och kommer tillsammans med Zara göra allt för att du som besökare och konferensgäst ska få god service och verkligen trivas hos oss. Vem är Calle då? Det kan ni läsa i intervjun. 

Läs mer

EAST SWEDEN MANAGEMENT PROGRAM - OMGÅNG 3 I HÖST

East Sweden Management Program är ett regionalt managementprogram för chefer och ledare inom privat och offentlig sektor. Det här är ett unikt koncept med nationell höjd på en regional plattform. I höst är det dags för tredje omgången och vi har intervjuat några av deltagarna vad de tyckte om årets omgång. Ni kan även läsa inbjudan till den tredje omgången på länken. 

Läs mer

MEDLEMSFOKUS VALDEMARSVIK


Vi har träffat några av våra medlemmar från den engagerade skärgårdskommunen Valdemarsvik i sydöstra Östergötland. Vi har pratat med framgångsrika företagsledare om deras historia, fokus just nu, deras tankar om framtiden inom just deras bransch samt hur det är att driva företag i Valdemarsvik.

Läs mer

NYHETER PÅ GOTLAND
- NÄTVERK & STYRELSEUTBILDNING

Vi har under många år drivit affärsnätverk för chefer och ledare, främst i Östergötland och Sörmland men även för några år sedan tillsammans med Almi på Gotland. Nu har vi i samarbete med Almi Gotland tagit fram ett nätverk som vi kallar LEDARE Gotland och vänder sig till dig som känner att du vill ta ett steg till och utvecklas vidare i din roll eller kanske är ny som chef. Vi kommer också att till hösten köra vår populära styrelseutbildning på Gotland med start 29 september.

Läs mer

WESTERMO - TOP QUALITY, MADE IN SWEDEN


För ett par månader sedan fick Westermo en order värd 36 miljoner kronor, vilket är en av de största i företagets 40-åriga historia. Totalt planeras 50 nya arbetstillfällen. Vi har pratat med vår medlem som verkar i Stora Sundby, mittemellan Eskilstuna och Arboga.  

Läs mer

KLUSTERMÖTE I ESIC MED HÅLLBARHET & MILJÖ I FOKUS

Hållbarhetsfrågorna går som en röd tråd genom hela Ostlänksprojektet och är viktiga för att sätta fokus på hur arbetet kan genomföras med minimala miljökonsekvenser. Genom samarbetet med Cleantech Östergötland kan vi påverka utformningen och kraven som ställs i upphandlingarna kopplade till Ostlänken och öka möjligheterna för regionens miljöteknikföretag att ta en viktig roll i projektet.

Läs mer

HYR DIN KONTORSPLATS PÅ KAMMARFORUM I NORRKÖPING ELLER LINKÖPING

Har du behov av en arbetsplats för längre eller kortare tid? Eller behöver någonstans att sitta och jobba i bara några timmar? Då är våra workspaceplatser en perfekt lösning! Just nu får du prova 1 månad kostnadsfritt.

Läs mer

ALMEDALEN 2016: FÖRHANDSVISNING AV EAST SWEDEN ARENA

Bakom East Sweden Arena står Region Östergötland, Linköpings kommun, Linköpings universitet och Östsvenska Handelskammaren. 4-6 juli kommer East Sweden att genomföra fler än 20 seminarier på plats i Visby och den 26 maj kan får en förhandsvisning på programmet.

Läs mer

VISION EAST SWEDEN

Den 1 juni samlas näringsliv och offentlighet för att tillsammans diskutera frågan kring hur framtidens attraktiva tillväxtregion kan bli ännu skarpare. För mer information kontakta Anna Axelsson

anna.axelsson@east.cci.se

ÖSTGÖTAPRISET 2016

2016 fyller Länsförsäkringar Östgöta 175 år. Under jubileumsåret gör Länsförsäkringar Östgöta en ny satsning för att lyfta fram och stötta hållbara initiativ som bidrar till ökad trygghet och gemenskap för östgötarna. Satsningen görs i form av att ett helt nytt pris instiftas - Östgötapriset. 

Läs mer


PODCAST #17
FRÅN RACING TILL MARKNADSFÖRING

Vi snackar om framtidens kommunikation och digitala kommunikationsutmaningar i det sjuttonde avsnittet av podden #snackpåkammarn.

Läs mer


EAST SWEDEN TILLVÄXTKAPITAL INTERVJUAS I PODCASTEN ENTREPRENÖRSDRIV

I podcasten "Entreprenörsdriv" intervjuas Anders Ferntoft, en av personerna bakom East Sweden Tillväxtkapital. Gå in och lyssna på avsnitt 54 och 55 på länken. 

Läs mer

KALENDER

MAJ 24  GRÄNSLÖS FRUKOST LINKÖPING

MAJ 24  FRAMTIDENS MARKNADSFÖRING LINKÖPING

MAJ 24  FRAMTIDENS MARKNADSFÖRING NORRKÖPING

MAJ 26  HÅLLBARHET & MILJÖ I OSTLÄNKENPROJEKTET NORRKÖPING

MAJ 26  FÖRHANDSVISNING AV EAST SWEDEN ARENA  LINKÖPING

MAJ 31 GRÄNSLÖS FRUKOST ESKILSTUNA
JUNI 2  HIMLA TREVLIGT NORRKÖPING
JUNI 3  FRUKOSTMÖTE: NORRKÖPING – MÜNCHEN MED BMI REGIONAL/LUFTHANSA NORRKÖPING
JUNI 13  NÄTVERKSLUNCH NORRKÖPING
JUNI 16 NÄTVERKSFRUKOST VISBY


Östsvenska Handelskammaren
Dalsgatan 13, 602 32 Norrköping
www.ostsvenskahandelskammaren.se
info@ostsvenskahandelskammaren.se
Copyright © 2016, All rights reserved.