Copy
I-FIKZ viert het rijke industriële verleden en heden als kracht- en inspiratiebron voor de Zaanstreek. Niet alleen het gebouwde industrieel erfgoed, maar ook het immateriële erfgoed en de identiteitsvorming, de industriecultuur. Met een aantrekkelijke culturele programmering maakt I-FIKZ
de innovatie van toen, nu en morgen zichtbaar.

Bedankt dat u aanwezig was bij de KICK OFF
Festival Industriecultuur Zaanstreek / #IFIKZ 2016

 

Beste relatie,
welkom door Ferdinand Vreugdenhil, voorzitter Stichting                                        Zaanse Industrie CultuurOnze plannen voor het programma van I-FIKZ 2016 zijn ambitieus. Dat hebben we vrijdagmiddag 1 juli op het Hembrugterrein laten zien. Maar zonder ambitie kom je nergens. Steun van anderen is noodzakelijk om deze ambitie te kunnen verwezenlijken.  

Met uw komst naar onze preview heeft u laten blijken achter ons te staan. Daar zijn wij heel blij mee en het stimuleert ons verder te gaan op de ingeslagen weg. 
Heeft u bovendien onze #IFIKZ evenementenagenda op de website 
www.ifikz.nl al bezocht?

 
Andere voorproefjes van I-FIKZ zagu in de vorm van Zaansafari meisjes, borrel met muziek van OVB JAZZ ALL-STARS en chocolade proeverij van De Euforij. Mocht u na de preview onze flyer niet te hebben meegenomen, dan vindt u alle informatie over de eerstkomende evenementen, Zaansafari en Expeditie Industrie op onze website en social media kanalen.  

 
Meer beelden van onze preview en IFIKZ vindt u op ons Facebook fotoalbum of Instagram
Hartelijk dank en graag tot ziens bij een van onze programmaonderdelen.

Met vriendelijke groet,
Stichting Zaanse IndustriecultuurMet de activiteiten van IFIKZ wil de stichting een nieuwe, creatieve verbintenis tot stand brengen tussen het industrieel erfgoed, de maakindustrie en de Zaanse samenleving.

Share
Tweet
Forward
Fietsen?

U vindt meer informatie over de Expeditie Industrie
op  www.ifikz.nl
Varen?
U vindt meer informatie over de Zaansafari op  www.ifikz.nl

Copyright © 2016 IFIKZ, All rights reserved.U ontvangt dit bericht omdat u contact bent van Festival Industriecultuur/ IFIKZ
Wilt u in het vervolg geen mail meer ontvangen? volg dan de link:
unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp