Copy
In deze editie: Het nieuwe onderdeel 'In het kort', het Campagnetoernooi, 'Verhalen voor aan de Lijn en het nieuwe Sponsorblaadje.
View this email in your browser

In het kort:

  • Afgelopen week waren er volley Pieten op bezoek bij mini's van Monza tijdens de speciale Pietentraining. Bekijk de foto's: https://goo.gl/photos/8iWitEKY2UaXQKuj8
  • MB1 door in de beker! De dames van Kalinko werden vorige week woensdag rustig en vakkundig met 3-1 aan de kant gezet. Volg onze toppers ook op Facebook.
  • Spelregelcafé levert 100 euro subsidie op. Alle deelnemers heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan deze super-avond. Als je nog geen spelregelbewijs hebt gehaald kan je die hier halen!
  • Contributiemail nog niet ontvangen? Mail dan naar penningmeester@vvmonza.nl.
  • De organisatie van de Westlandcup Volleybal heeft besloten te stoppen met het organiseren van de Westlandcup.
  • Monza Mini 4 derde tijdens debuut op minitoernooi. Op onze Facebookpagina lees je meer over Natascha, IJse, Moss, Roos, Daphne en Gwen.

Champagnetoernooi

Het Champagnetoernooi komt er weer aan. Zet je mooiste masker op en geef je team voor 21 december op door de naam van het team en de namen van de teamleden te mailen naar evenementen@vvmonza.nl. Individueel opgeven kan. Ook voor niet-leden!

Steun Monza!

Allereerst aandacht voor 'Verhalen voor aan de Lijn' van Westlander Mart van der Sar. Dit boekje bevat verhalen en gedichten over allerlei situaties uit het dagelijkse leven. Het is leuk als cadeau of voor jezelf en het levert Monza ook nog eens wat op. Het boekje is voor slechts € 6,00 te koop bij Monza. Deze € 6,00 komen volledig ten goede aan de clubkas van Monza en dat kan de vereniging in deze financieel moeilijke tijden goed gebruiken!

Tot slot willen we ook graag aandacht voor het nieuwe Sponsorblaadje. Het Sponsorblaadje kan helpen als gespreksstarter om sponsoring bij Monza onder de aandacht te brengen op het werk of bij vrienden en kennissen.

Mail naar bestuur@vvmonza.nl of sponsors@vvmonza.nl als je interesse hebt in het boekje of een mogelijke sponsor kent.
Copyright © 2016 volleybalvereniging Monza, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp