Copy


Nyhetsbrev februar

Februar er forbi, og for en flott måned det har vært! Vi har fått smake på vårsolen, og rundt om i kommunen vår har det vært mange folkemøter og gode diskusjoner om hvordan Arendal skal bli i fremtiden. En oppsummering av dette kan du se på linken under. Muligheten for å spille inn innspill til kommuneplanen er fortsatt åpen og vi anbefaler alle til å bli medlem av Facebook-gruppen "Vårt Arendal - Digitalt Folkemøte"

Se film fra de mange folkemøtene!
Digitalt folkemøte

Det er mulig å komme med innspill til Samfunnsplanen gjennom det digitale folkemøtet! Si din mening nå!

Les mer på digitaltfolkemøte.no
Bli medlem av Facebook-gruppen og send inn ditt innspill: https://www.facebook.com/groups/vaartarendal/
Les noen av drømmene for innbyggerne i Arendal her!
- Bærekraftig utvikling for meg er en samfunnsutvikling, og en plan for fremtiden. Jeg ønsker at alle kan bidra til bevaring av naturen. Vi mennesker er en del av naturen, og vi er helt avhengig av den!
-Fatima Heidari

- Jeg ønsker at kommunen, sammen med gårdeiere og arbeidsgivere i sentrum, kan samarbeide for å gjøre det mer attraktivt å bo og jobbe i sentrum. På den måten slipper man bil, det blir med handel og liv i sentrum og Arendal sentrum blir et mer bærekraftig sted.
- Oddvar Godø Elgvin

- For meg handler bærekraft om å møte dagens behov, uten at det skal gå på bekostning av fremtidens generasjoner sine behov.
-Live Jacob Sydness

- Jeg er opptatt av likestilling, inkludering og manfold i et bredt perspektiv. Min drøm er at Arandal skal bli inspirert av Grimstad og Krsitansand, og lage arrangementer som går over en uke, «En by for alle». Sammen med kommunen, frivilligheten og det private kan vi sette fokus på likestilling, inkludering og mangfold, og ta dette med oss dette inn i resten av arbeidet i løpet av året.
- Hilde Mjøs

- Frivillighet er en av de viktigste kildene til utvikling i hele verden. Jeg ønsker at Arendal kommune utvikler et system som gjør at de kan støtte organisasjoner og frivillighet uten mye rutiner og papirer.
- Rawad Ajameah

- Bærekraft for meg er å tenke på planeten før jeg tenker på meg selv. Og at dette gjenspeiles i alle valg og handlinger som jeg utfører.
- Ida Aalvik

- Bærekraft for meg er å ha det mer gøy! Om å leke, lære og eksprimentere uten å komprimisere med mulighetetene for fremtidige generasjoner.
- Kristina Jørgensen

Ambassadører til det digitale folkemøtet
 
Ønsker du å være ambassadør for det digitale folkemøtet og foreslå andre personer som kan begynne å ta i bruk det digitale folkemøte. 
 
Se på denne siden for mer informasjon: http://medhjerteforarendal.no/ambassador-digitalt-folkemote/
Del på Facebook
Tweet
Videresend til en venn
Copyright © 2019 Med Hjerte For Arendal, All rights reserved.