Copy


FARUSA emballage ønsker alle vores kunder en rigtig glædelig jul samt et godt nytår, og vi glæder os til et forsat godt samarbejde i 2017 med en masse spændende projekter.

Vores åbningstider omkring jul og nytår
Ekspeditionen holder åbent alle arbejdsdage i julen, men vores produktion holder lukket fra d. 23. december til d. 1. januar – begge dage incl.
Så HUSK at bestille dine skræddersyede emballager senest d. 2. december, såfremt du har behov for levering inden ferieperioden.

Du kan bestille her
Heavy Duty bølgepap rummer potentiale til store besparelser
Med en årlig udgift på flere hundrede tusinde kroner til træemballager er der virkelig besparelser at hente, hvis Grafisk Maskinfabrik kan realisere en målsætning om at anvende Heavy Duty bølgepap i stedet for træ. Ud over besparelser på materialer kommer også reducerede fragtomkostninger og mandetimer samt en lettere løsning for kunderne.

FARUSA emballage har allerede leveret den første emballage - fremstillet af en 10 mm tolags Heavy Duty bølgepap kombineret med en speciallavet palle med et indtrukket dæk. Og tilfredsheden er stor - ikke mindst blandt Grafisk Maskinfabriks mange eksportkunder, der ikke længere står med de traditionelle træplader, som skal bortskaffes.

Læs hele artiklen her
Med venlig hilsen / Kind regards
 
Line Vedeby / Sales Coordinator

 
FARUSA emballage a/s
Bygmarken 14, DK-3520 Farum, Denmark
Dir:    +45 4434 0980
Tel.:   +45 4434 0999
Web: www.farusa.dk
Copyright © 2016 Farusa emballage A/S, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt via vores kundekartotek

Our mailing address is:
Farusa emballage A/S
Bygmarken 14
3520 Farum
Denmark

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp