Copy

Nieuwsbrief Juni 2020

Verwerkbaarheid OPF vloeibaar sterk verbeterd


Bij PHC zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze producten. We luisteren
daarbij naar onze klanten. Zo worden onze OPF vloeibare meststoffen voortaan verwerkt
op 200 micron deeltjesgrootte. Hiermee is de verspuitbaarheid flink verbeterd, waardoor OPF te combineren is in praktisch álle spuitsystemen. Bijkomend voordeel is een nog betere stabiliteit van de formulering. De hoge concentratie plantaardige aminozuren en de specifieke samenstelling van mineralen maken OPF een goede keuze in de tankmix.
Om de negatieve impact op de plantengroei die ontstaat door het spuiten van gewasbeschermingsmiddelen te verminderen wordt deze vaak gecombineerd met het spuiten van OPF. Deze plantaardige meststof ontstresst het gewas, minimaliseert groeivertraging en ondersteunt een gezonde groei.

OPF Vloeibaar is te verkrijgen in de volgende samenstellingen: 7-2-3 | 5-2-5 | 4-2-8
Gratis t-shirt bij bestelling OPF
Een Soil Man en een Lady of Soil staan stevig in hun laarzen en zijn niet bang voor vieze handen. Trotse telers die staan voor mooie, eerlijke producten. Ben jij een Soil Man of Lady of Soil? Dan kun je niet zonder Soil Man / Lady of Soil t-shirt!

Tijdelijk krijg je bij elke bestelling OPF vloeibaar een gratis Soil Man of Lady of Soil t-shirt. Plaats je bestelling en je krijgt het digitale bestelformulier toegestuurd. Daarin kun je de opdruk en maat kiezen. 

De toegevoegde waarde van bladbemesting

Met de regen van afgelopen periode maken de meeste gewassen een behoorlijke groeispurt. Bladbemesting met plantaardige aminozuren en specifieke voeding helpt het gewas om meer kwalitatieve suikers en eiwitten te produceren. Hierbij wordt de huidige groeispurt versterkt. De aminozuren zijn direct opneembaar en leveren het gewas vrij opneembare energie op. Bladbemesting is een effectieve maatregel die de mogelijkheid geeft om te sturen op zaken als uniforme vruchtvorming, bladkwaliteit, gewas kleur, aantal knoppen en plantweerbaarheid.

Lees alles over bladbemesting op www.phc.eu/bladbemesting
Voor vragen of een advies op maat kunt u contact opnemen met:

Menno Kamphuis
m.kamphuis@phc.eu
+31(0)6 3071 7143
@PHC_PlantHealthCure
www.phc.eu
Facebook
Copyright © 2020 Plant Health Cure BV, All rights reserved.

Plant Health Cure BV
Veldweg 7 Oisterwijk
5061 KJ Nederland


Hier kunt u aangeven hoe u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen:
 contact voorkeur aanpassen  of  afmelden voor de nieuwsbrief