Copy
Godt nytt år!
Vi gleder oss over et fargesprakende 2019 og ser frem til et 2020 hvor det virkelig braker løs! Les mer om noe av det studioet holder på med for tiden nedenfor:
Workshop:
Farge- og materialbruk
i detaljhandel

Under Oslo Design Fair 24. januar holder vi workshop i Farge- og materialbruk i detaljhandel. I dette praktiske kurset vil du få en introduksjon i hvordan å fargesette kommersielle rom. Du vil lære hvordan en fargepalett bygges opp, og hva det er som gjør at den lykkes. Kurset er todelt, og vi tar for oss både teori og praktiske øvelser.

Meld deg på via ODFs sider her.
Foredrag:
Maison&Objet - Nordic Seminar
 
Dagny holder foredrag om bærekraft og fargetrender under det nordiske seminaret lørdag 18.01.19 kl 1600 på salle le Cercle i Mezzaninen i hall 4. Seminaret er etterfulgt av cocktails. 

Om du deltar på messen, eller befinner deg i Paris den 18/1, meld deg på her.


Oslo Design Fair + KOI

KOIs kreative leder, Dagny Thurmann-Moe er hentet inn som kreativ rådgiver for Oslo Design Fair for 2020. Dagny var innleid som kreativ leder for messen i årene 2014-2016 der reposisjoneringen av konseptet inkludert navneendring fant sted. For 2020 har hun, i tett samarbeid med Norges Varemesse og det kreative teamet, bidratt til utvikling av tema for året, faglig program, ny visuell identitet og årets tendensutstillinger.

Les mer om årets tema, Impossible/Possible her og det kreative teamet som vil jobbe med utstillingene både i januar og august her.

Asker Stasjon

I samarbeid med MMW arkitekter, har Koi fargestudio fargesatt fasade og interiører på Asker stasjon. Den eldre stasjonsbygningen har fått en dyp okerfarge, mens den ytre fasadens fargespill i større grad er tilpasset omkringliggende arkitektur.
Her er en liten sniktitt fra prosjektet.
 

Ny visuell identitet for
Hasla Jewelry

I forlengelse av Haslas nye interiørkonsept har KOI utviklet ny visuell identitet for Hasla Jewelry. Inspirert av norsk natur og Haslas stilrene smykkekunst har den nye identiteten fått et organisk, moderne uttrykk. Vi gleder oss til å se implementeringen av prosjektet våren 2020! En liten smakebit av prosjektet får du her
Forskningslokale på A-hus
 
KOI Fargestudio bistår Klinisk Forskningspoliklinikk med å fargesette sine nye lokaler på Akershus Universitetssykehus, som blir innflyttingsklar i løpet av våren 2020.
I år ønsker vi å jobbe målrettet med fargesetting innen helsesektoren, der vi ser stort forbedringspotensiale og er veldig fornøyd med å starte året med et så viktig prosjekt.
 

Nyansatt i KOI: Marianne Norén

Si hei til vårt nyeste tilskudd i dammen! Marianne Norén er interiørarkitekt og møbeldesigner med en mastergrad i romdesign, utstilling og event fra Haute École d'Art et de Design - HEAD Genève, Sveits. Med en bred utdannelse, selvoppstartede designkollektiv og flere år som frilansdesigner har hun også erfaring med prosjekter innen landskapsarkitektur, set design, grafisk design og billedkunst. Hun har tidligere jobbet som interiørarkitekt hos Studio Morten Kaels - Making Space, samt holdt en rekke kveldskurs på Designinstituttet i Oslo. Hun har jobbet aktivt med farger som hovedfokus siden 2010 og har de siste årene forsket på hvordan fargene påvirker menneskelig intuisjon og derav atferdsmønster. Marianne vil jobbe med utvikling av fargekonsepter, installasjonsdesign og renderinger/visualiseringer i KOI.
Oppussingspodden

Interiørarkitekt og fargedesigner i KOI, Sarah Leszinski, intervjues i siste episode av Oppussingspodden. Samtaletemaene er blant annet hvordan farger påvirker oss i hverdagen og hvordan man fargesetter hjemmet sitt. Mira og Sarah deltok også på God Morgen Norge for å snakke om podkastepisoden.
Hør podkastepisoden her.
Inspirasjonscase:
Big og WXY bruker identitetsbyggende farger

Arkitektfirmaet BIG og WXY har lagt frem et kreativt, fargerikt forslag for nedre del av Brooklyn. Planen er å revitalisere området og forbedre situasjonen for fotgjengere.

Les hele saken på Dezeen

 

Hvit tortur

Visste du at en av de mest effektive formene for tortur, er noe så enkelt som et helt hvitt rom?
Les mer: 

 

Instagram
Pinterest
Website
Copyright © 2020 KOI Fargestudio, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.