Copy
KOI FARGESTIDO OG VOLVER I KRAFTFULLT SAMARBEID 
 
KOI Fargestudio har i samarbeid med Volver Studio designet to særegne tepper med komplekse fargepaletter. Målsettingen med prosjektet er å inspirere til bruk av mer farger og kunst i interiørdesign, både i private og offentlige rom.
Komposisjonen er skapt av Ksenia Stanishevski og fargedesignen er det
Dagny Thurmann-Moe som har stått for.

— Mange kvier seg for å bruke farger i interiøret, men vi ønsker å vise hvordan man med de rette kombinasjonene av farger kan gi atmosfæren i rommet en rikdom på en måte som ikke føles overveldende. Vi har laget en minikolleksjon av tepper som er lekne og sofistikerte i uttrykket, og som vi håper kan gi et godt bilde på skandinavisk maksimalisme, sier de to designerne.

DAHLIA

Dahlia er inspirert av fargene på denne ville og delikate blomsten vi også kjenner under navnet georginer. Vi har også latt oss inspirere av moderne arkitektur og 1930-tallets funksjonalisme gjennom geometriske og flytende former som skildrer den urbane stemningen i et abstrakt mønster. Teglrødt, mørkebrunt, rødbrunt, og plomme flettes fint sammen med et strøk av kadmiumoransje og beksvart som fremhever den generelt varme toneskalaen til dette teppet.
Last ned høyoppløste bilder ved å trykke her 


Se produktet >>
Rosé gir oss en leken og lett ironisk følelse av femininitet, med sine myke former og florlette pudderrosa uttrykk. Mens Dahlia er sterk og geometrisk, er Rosé den mykere siden av geometrien. Det er ikke bare former som er kombinert, men sammen skaper de noe helt eget. Noe annerledes. Myke former i farger som champagne, støvete rosa, kirsebærblomst, gammelrosa, latte og jasmin er i skarp kontrast til det dype rødbrune og røde som setter prikken over i-en. 
Last ned høyoppløste bilder ved å trykke her

 

 
Teppene er håndtuffet i naturlig ull og tencel og produseres i India. Overflaten er fint strukturert og kuttet med saks for hånd for å gi mer skarphet og kvalitet til produktene.
Teppene er svært holdbare og resirkulerbare, og passer både i private hjem og offentlige rom.

 

Kolleksjonen lanseres på
Oslo Design Fair, 28. – 30. August på stand C01-38. 
2019 © KOI Fargestudio

Du mottar denne e-posten fordi du har meldt deg på vårt nyhetsbrev.

KOI Fargestudio
Rosenkrantz gate 7
0159 Oslo

Du kan oppdatere innstillingene dine eller melde deg av nyhetsbrevet.