Copy
Dagny Fargestudio utvider og endrer navn til KOI Fargestudio

Vi ønsker to nye, dyktige ansatte velkommen, samtidig som Dagny Thurmann-Moe trer inn i rollen som kreativ leder. Med Sarah Leszinski og Elisabeth Limi på plass, ser vi frem til å jobbe helhetlig på tvers av fagfelt med nye, spennende prosjekter. Våre nye kompetanseområder innenfor interiørarkitektur og grafisk design kompletterer tjenesteporteføljen og er allerede i bruk på flere prosjekter.

KOI Fargestudio er Norges første multidisiplinære fargestudio, og vår målsetting er å bidra med målrettet og effektiv fargebruk innenfor byrom, arkitektur, interiørarkitektur, produktutvikling og grafisk design. Vi tilbyr rådgivning, kurs, utvikling og strategisk veiledning. Våre ansatte har variert fagbakgrunn, alle med et særskilt fokus på farge.

Elisabeth Limi 

Fargedesigner og grafisk designer

Med hovedbakgrunn i kommunikasjonsdesign har Elisabeth Limi jobbet ti år i Oslos kreative bransje. Elisabeth har bred erfaring fra både reklame- og designbransjen, både som ansatt og frilans, og har de seneste årene jobbet som agent og prosjektleder i Norges ledende illustrasjonsagentur, byHands. Med en lidenskapelig interesse for faget har hun hele sitt yrkesliv designet større og mindre prosjekter med et særskilt fokus på farger. De seneste årene har hun også påtatt seg interiørprosjekter, både i privat og kommersiell sammenheng.

elisabeth@koifargestudio.no
+47 911 64 804

Sarah Leszinski

Fargedesigner og Interiørarkitekt MNIL

Sarah Leszinski er interiørarkitekt MNIL og har en mastergrad i interiørarkitektur, romdesign og møbeldesign fra Kunst- og Designhøyskolen i Bergen. Hun er en av få i Norge som har tatt fordypning i farge med fargeprofessor, arkitekt og billedkunster Mette L’orange som hovedveileder. Ved siden av jobben i Koi Fargestudio er hun sekretær i Forum Farge, som er et tverrfaglig nettverk der fagområdet farge står i sentrum. I tillegg bistår hun Mette L’orange i sitt bokprosjekt som er under arbeid. Før Sarah ble ansatt i Koi Fargestudio jobbet hun som interiørarkitekt på IARK i Oslo, der hun primært jobbet med arbeidsplassutvikling og kontordesign.

sarah@koifargestudio.no
+47 966 25 036

Dagny Thurmann-Moe

Kreativ leder, fargedesigner og -planlegger byrom og arkitektur

Dagny er en av landets fremste fargedesignere, og har over ti års erfaring i faget. I 2014 startet hun Koi Fargestudio (tidligere Dagny Fargestudio), med målsetting å kunne tilby både det private og offentlige målrettet fargerådgivning. Les mer.

dagny@koifargestudio.no
+47 40 45 45 85
Nye lokaler for Porsche Norge

I samarbeid med Kubik Interiørarkitekter fargesetter KOI Fargestudio de nye kontorlokalene til Porsche Norge. Konseptet henter inspirasjon fra 60- og 70-tallet, som på mange måter hadde en definerende og spennende fargebruk Porsche fortsatt assosieres sterkt med. 

Bildet ovenfor viser et samarbeid med Paul Smith.
Sameiet Badebakken
 
I samarbeid med Felix Arkitekter fargesetter KOI Fargestudio Sameiet Badebakken. Konseptet henter inspirasjon fra Oslos historiske farger og har kombinert disse med samtidsorienterte nyanser. Prosjektet ferdigstilles Q3 2019.
Hasle stasjon
 
I samarbeid med Arcasa Arkitekter på oppdrag av StorOslo Eiendom fargesetter KOI Fargestudio Hasele stasjon. Konseptet er utviklet av Arcasa, og fargestudioet jobber tett med arkitekt i detaljering og utvalg av nyanser.
KURS FARGESETTING - SAMTIDSARKITEKTUR

Praktisk fargesetting av samtidsarkitektur – i samarbeid med NCS Norway 
  • 04.06.19 - få ledige plasser
Kontraster, farger og beregning av luminanskontrast - i samarbeid med Universell Utforming og NCS Norway
  • 12.06.19 - ledige plasser
I tillegg anbefaler vi kurset "Historiske farger og stilhistorie" i regi av NCS Norway og Bygg og Bevar. KOI Fargestudio er ikke involvert i kurset, men anbefaler dette pga relevant innhold. 
2019 © KOI Fargestudio

Du mottar denne e-posten fordi du har meldt deg på vårt nyhetsbrev.

KOI Fargestudio
Rosenkrantz gate 7
0159 Oslo

Du kan oppdatere innstillingene dine eller melde deg av nyhetsbrevet.