Copy
IDIS PRESS RELEASE - 22-01-18
IDIS nieuwsbrief  
Forward
 

In deze nieuwsbrief:

Plopsaland De Panne entree

Plopsaland kiest voor IDIS oplossing

Lees meer
IDIS Vendor Leasing

NIEUW! IDIS Vendor Leasing

Lees meer
HDMI encoder HE-1101

IDIS HDMI / VGA video encoder

Lees meer
Plopsaland De Panne

Plopsaland kiest voor IDIS totaaloplossing!

In tijden waarin de wereld wordt overspoeld door de angst voor aanslagen zijn de directie en parkmanagement van Plopsaland De Panne het gesprek aangegaan met de Brusselse federale politie. Zij spraken met de divisie die zich specifiek bezig houdt met terreurdreigingen.
 
Het was erg belangrijk dat de bezoekers en werknemers van het park beter in beeld zouden worden gebracht. Het belangrijkste advies was te investeren in een nieuw en goed camera-observatiesysteem met de mogelijkheid tot het opslaan van de beelden.

We spraken met Jochen Andries, ICT-manager Plopsa Group over zijn keuze voor de IDIS totaaloplossing en we vroegen hem of hij tevreden is over het systeem.
 
Lees de Plopsaland case
Meer informatie over de IDIS Totaaloplossing?
Neem dan contact met ons op: telefonisch 0162 – 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
Share
Share
Tweet
Plopsaland_Belgie
IDIS Vendor Leasing

NIEUW! IDIS Vendor Leasing Solutions!
Direct profiteren van de voordelen van een hoogwaardige camera-observatie oplossing.

Met ingang van 2018 biedt IDIS een nieuwe en unieke service aan: IDIS Vendor Leasing Solutions. Deze service maakt een hoogwaardige camera-observatieoplossing direct mogelijk zonder de nadelen van een grote investering in één keer.

In de vorm van een lease-constructie biedt IDIS haar klanten een zeer betaalbare oplossing aan. Dit maakt de inzet van IDIS camera-observatie voor iedereen toegankelijk. De keuze voor de kwaliteit van IDIS kan hierdoor nog sneller gemaakt worden.

IDIS Vendor Leasing Solutions is een vorm van financieren. Gedurende de looptijd wordt iedere maand een afgesproken bedrag betaald aan rente en aflossing, of een maandelijks bedrag voor de huur. Het verschil hierin wordt bepaald door de gekozen leasevorm. De looptijd is afgestemd op de economische levensduur van het IDIS observatiesysteem: 5-7 jaar.

Met IDIS Vendor Leasing Solutions hoeft u dus niet ineens het volledige bedrag te betalen voor de camera-observatie oplossing die u nodig heeft. U kunt daarentegen wel direct profiteren van de voordelen die een hoogwaardige observatie-oplossing van IDIS u te bieden heeft.
 
Meer info
Meer informatie over IDIS Vendor Leasing Solutions?
Neem dan contact met ons op; telefonisch 0162 – 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
HDMI encoder

IDIS HDMI encoder HE-1101

Nieuw in het assortiment bij IDIS is de HDMI / VGA Video encoder. De HE-1101 biedt krachtige schaalbaarheid en is eenvoudig te integreren waardoor de beveiligingscontrole en bewaking nog beter wordt.

De HE-1101 kan worden gebruikt om een beeldscherm uitgang op te nemen op een NVR, bijvoorbeeld bij een kassa. Uitgevoerde handelingen kunnen hierdoor eenvoudig worden geregistreerd.
 
De encoder kan ook het hoofdscherm van een NVR doorsturen naar ISS als een beeld. Wanneer de HE-1101 via USB aan bijvoorbeeld een NVR van een merk anders dan IDIS wordt verbonden, kan de NVR ook remote worden bediend via de encoder. Hierdoor ontstaat een VNC/Remote Desktop constructie en kun je andere merken relatief simpel in ISS integreren.

Features HDMI/VGA Video Encoder HE-1101:

ㆍEenvoudige integratie met systemen van derden

ㆍViervoudige streaming

ㆍOndersteunt HDMI en VGA input poorten

ㆍOndersteunt muis en keyboard controle vanaf een externe lokatie

Product info
Meer informatie over de IDIS HDMI / VGA Video Encoder?
Neem dan contact met ons op; telefonisch 0162 – 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
Nieuwe prijslijst

Nieuwe prijslijsten beschikbaar

Per 1 januari zijn er nieuwe prijslijsten beschikbaar. U kunt deze lijsten opvragen via uw IDIS accountmanager. De nieuwe prijslijsten geven u een duidelijk en actueel overzicht van de producten die op dit moment beschikbaar zijn in zowel de IDIS DirectIP als de IDIS DirectCXserie. In de nieuwe lijsten zijn eventuele prijswijzigingen ook doorgevoerd.

Wilt u de nieuwe prijslijst ontvangen?
Neem dan contact met ons op; telefonisch 0162 – 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
Over IDIS Global

Over IDIS Global - It's not the same. It's IDIS.

Claudia Courtois

Even voorstellen


Claudia Courtois
Marketing / DTP

IDIS team  >>
Warranty

IDIS biedt
tot 7 jaar garantie!  >>

IDIS Nederland BV
De Slof 9, 5107 RH Dongen
info@bnl.idisglobal.com
+31 (0)162 - 387 247
IDIS Belgium BVBA
Schaessestraat 15a 19, 9070 Destelbergen
info@be.idisglobal.com
+32 (0)9 231 78 36
Copyright © 2018 IDIS Global, All rights reserved.

Wijzig uw inschrijfvoorkeuren of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.