Copy

Nieuwsbrief  PieterBrueghelHuis 

november 2019, nummer 8
Rectificatie

Noteer in uw agenda!

Rectificatie: Woensdag 11 december 16.00- 18.00 uur vrijwilligers bedank borrel

We willen alle vrijwilligers die in het afgelopen jaar zich hebben ingespannen om hun bijdrage te leveren aan ons inloophuis hartelijk danken! We nodigen hen uit voor een gezellige borrel en een presentje op woensdag 11 december 2019. Vrijwilligers ontvangen binnenkort de uitnodiging. Het is een open inloop dat  je kunt zelf bepalen wanneer je langskomt!
 

Zondag 15 december 11.00 en 15.00 uur:
kerstlunch, markt en muziek in het PieterBrueghelHuis

 
We willen graag een gezellige kerstlunch aanbieden, met vooraf koffie, thee en iets lekkers. De lunch bestaat uit soep en lekkere broodjes en hapjes. Na de lunch is er ruimte voor het kopen van zelfgemaakte ‘PieterBrueghelHuis’ (kerst)producten. Ook is er ruimte voor het maken van kerststukjes horen we (kerst)muziek.
Alles staat in het teken van gezelligheid en ontmoeting. Aanmelden voor de lunch is fijn i.v.m. de voorbereidingen. Voor de lunch vragen we een vrijwillige bijdrage. Naast het eerste drankje en hapje betaalt u voor de volgende consumpties (alleen met contant geld).
Aanmelden kan door het sturen van een mail naar info@pieterbrueghelhuis of in te tekenen bij de coördinatoren.
Meer informatie volgt.

NB de open zondag op zondag 8 december vervalt hierdoor!
 
Aanvullend noteer in uw agenda!

Startbijeenkomst vrijwilligers dinsdag 7 januari 19.00- 21.00 uur

Alle vrijwilligers die betrokken zijn bij ons huis willen we graag bijpraten over hoe het afgelopen jaar geweest is en waar we als huis samen naar toe willen in 2020 en daarna. We starten dus met een korte presentatie.
Het is belangrijk samen te spreken over waar we voor staan en waar we voor gaan. Dit doen we in kleine groepjes.

Het is voor ons heel belangrijk dat we met zoveel mogelijk vrijwilligers het nieuwe jaar starten. Zorg dat je erbij bent!
We sluiten de bijeenkomst natuurlijk met een borrel om het nieuwe jaar positief in te gaan!
Aanmelden kan bij de coördinatoren.


Netwerkbijeenkomst zorg en welzijn Meierijstad
dinsdag 14 januari 17.00 inloop start 17.30  - 19.30 uur


We organiseren een programma voor eerstelijns zorgverleners zoals huisartsen, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, thuiszorgmedewerkers, GGD medewerkers, professionals in de GGZ, begeleiders, paramedici, medewerkers van het sociaal wijkteam, burgers en  vrijwilligers in zorg en welzijn uit voor een netwerkbijeenkomst. Naast korte presentaties is er tijd voor ontmoeting. We willen graag van elkaar leren en samen werken aan meer geluk in onze gemeente! Komt u ook
U ontvangt binnenkort het programma en de definitieve uitnodiging. Aanmelden kan nu al via info@pieterbrueghelhuis.nl Geef uw naam, en/of organisatie en functie door en een e-mailadres. Komt u met meer personen? Dan horen we dat ook graag.
 
Copyright © *| mei 2018|* *|PieterBrueghelHuis|*, All rights reserved.
*|I|* Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven voor de Pieter Brueghel Nieuwsbrief.

Ons (mail)adres is:
Middegaal 25 
*|info@Pieterbrueghelhuis.nl|*

Wij houden u graag op de hoogte.
U kunt uw gegevens aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp