Copy
Nyhetsbrev September // Kalenderhendelser // 
View this email in your browser
VIDEO TIPS
Se buildingSMARTs video som enkelt forklarer hvordan BIM effektiviserer og gjør byggeprosessen fra planlegging til vedlikehold mer lønnsom i alle ledd.

ET FELLES LØFT //
SMART CONSTRUCTION CLUSTER PROFILEN

I dagens stadig mer digitaliserte og visuelle marked holder det ikke bare at man har et godt produkt, konsept eller tjeneste. Det må formes til noe som kommuniserer og som målgruppen kjenner igjen og finnes i de riktige kanalene. Kommunikatørene og kreatørene, fra det nyoppstartede kommunikasjons byrået “Ihop”, står bak Smart Construction Cluster sin profil har skrevet noen ord om verdiene og konseptet som ligger bak vår logo og visuelle profil, les mer om dette på
vår nye nettside.


 
KALENDERHENDELSER //
HØSTEN 2016

02 // 10 // 16   Byplanforum planlegger seminar med temaet "Bærekraftige Byggeprosesser". Påmelding finner du på vår nettside.
 
10 // 10 // 16   Digitaliserings kurs - Hvordan kan gjøre den digitale transformasjonen lønnsom for din bedrift?  - Mer info om kurs og påmelding her
 
10 // 11 // 16   Studie- og matchmakings tur til Oulu - en oppfølging av besøket fra Oulu til Alta 30-31 mai i år. Påmelding her
 
HOLD DATOEN // 10-11 // 11 // 16
Studieturen til Oulu i november er en oppfølging av matchmaking seminaret som ble arranger i Alta i 30-31 mai. Det lagt opp et spennende program med sikte på å styrke samarbeidet mellom de to vennskapsbyene. Dette samarbeidet er en av mange fremover, etter at en historisk avtale ble skrevet under i september.
 
Tromsø jenta Maja Terning har gjort finnlender av seg og er en viktig brikke i arbeidet med økt samarbeid mellom vennskapsbyene Alta og Oulu.

SE UiT sin nyhet om avtalen mellom de fire arktiske universitetene:

" Målet med avtalen er å samle kreftene og ressursene i Arktis i det globale kappløpet om utviklingen og ressursene i Arktis.

Den globale interessen for Arktis er formidabel og økende. Universitetene som nå har skrevet under avtalen, har vektlagt flere feltbasert på universitetenes ulike styrker. Samlet sett skal disse styrkene gi en tydeligere arktisk akademisk stemme.  

Avtalen skal gi positiv utvikling gjennom dyktigere ansatte, mer forretningsutvikling, innovasjon og vekst. "

 


 

MÅNEDENS NYHETS TIPS


PROSJEKT INITIATIV //
BIM CENTER NORGE 

Oversikt digitale verktøy – BIM og BAE 
Digital samhandling mellom fag, roller og systemer i byggenæringer og forvaltning krever gode og relevante IT-løsninger, innholdsressurser og tjenester. Denne oversikten en ment å identifiserer aktører og deres produkter samt støtte brukeren i valg av riktige IT-verktøy som kan gi økt effektivisering av arbeids- og informasjonsprosesser. 
 


BIM Center Norge inviterer og oppfordrer til innspill til prosjektet. Del dine erfaringer og følg med på deres arbeid her. 

Følg oss på Facebook
Copyright © 2016 Smart Construction Cluster, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp