Copy
Bulletí Febrer 2019 - CENTRE EXCUSRIONISTA SANT BOI
Sortida d'entrenament per la Magic Line a l'anella verda. Fotografia d'en Xose.

BUTLLETÍ DEL MES DE FEBRER DE 2019 DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Hi ha una dita d'aquest mes que acabem d'encetar que ens diu:

“Febrer assolellat, febrer gelat...” 

Així, doncs, ja sabem que ens toca, tothom ben abrigat i, com sempre, molta prudència.

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PREVISTES PER AL 2019

El passat 11 de gener vam presentar  a la sala de conferències de can Massallera el nou calendari d'activitats per aquest 2019, a la WEB podeu consultar el calendari. Un any més, la presentació va anar a càrrec del Xavi Palau. Des del nostre butlletí us volem doner les gràcies a tots els que hi vau ser presents i a tots els que vau col·laborar amb els vostres donatius per a la Màgic Line que, recordeu, tindrà lloc el proper 24 de febrer.

JORNADA TÈCNICA HIVERNAL

El proper mes d'abril, concretament el dissabte 6, tindrà lloc una jornada tècnica sobre l'ús del material hivernal: piolet, grampons, arva, etc.
La jornada anirà a càrrec d'un monitor de l'Escola Glacera.
El preu és de 30 € per als socis del centre i de 40 € per a les persones que no siguin sòcies.
Les persones que vulguin participar del curset cal que estiguin en possessió de la llicència federativa C, com a mínim.
Places limitades.

Més informació a la web en les properes setmanes.
Necessitem voluntaris perquè la cursa de la Roca Negra segueixi sent un referent dintre de les curses de muntanya del pais. Anima't!!
APUNTA'T DE VOLUNTARI AQUÍ

¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

El proper 2020 el CESBoi cel·lebra el seu 40 aniversari. Que una entitat moguda per voluntaris arribi a aquesta edat es tot un éxit. Es per això que volem que sigui un aniversari que ho peti, però per aixó us necessitem a tots (socis, amics, coneguts, simpatitzants, saludats i forasters 😁 ) en bona forma i amb ganes de fer-la ben grossa

Així que estem començant amb els preparatrius i volem que ens doneu moltes idees. Tradicionals, imaginatives, esportives, culturals, engrescadores, el que sigui, no us talleu, tot ens val, hem de fer cert la frase "imaginació al poder" ✊

I la pregunta que volem que responguis es ¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

Les teves idees si us plau al formulari següent 👇👇👇👇👇👇https://goo.gl/forms/lnlmc2XWXIwCi8ww2

ACTIVITATS PER AL MES DE FEBRER

  • Divendres, 1. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, projecció de l'audiovisual “Atrapados en el hielo”. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi. La presentació anirà a càrrec de Xosé Santín.
  • Diumenge, 3. Caminada per l'Anella Verda de Sant Boi (activitat d'entrenament per a la Màgic Line). Excursió  oberta a tots els socis i sòcies, però les persones que desitgin participar-hi, però no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Mònica Garcia i Montserrat Oller.
  • Diumenge, 10. Excursió d'alta muntanya hivernal amb raquetes de neu a la Cerdanya, concretament a la Tossa d'Alp. Activitat per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocals Jordi Martinez i Sandra Fernàndez
  • Dissabte, 16 i diumenge, 17. Excursió d'esquí de muntanya al Pirineu francès, al pic de Bataillance, vall de Bielsa. Sortida de cap de setmana. Activitat adreçada exclusivament a socis i sòcies federats, llicència D o E. Vocal David Zurita.
  • Diumenge, 17. Calçotada social a Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), amb caminada prèvia pels voltants. Activitat oberta a tots els socis i sòcies, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Aquesta sortida es realitzarà amb autocar (places limitades a 30 persones). Dinamitzadors Conxa Capdevila, Montserrat Oller i Baldiri Amorós.
  • Diumenge, 24. Marxa solidària Magic Line Sant Joan de Déu. Trobareu tota la informació  a la pàgina web de CESBoi http://www.cesboi.cat/2018/12/10/24-de-febrer-de-2019-marxa-solidaria-magic-line . Vocals Mònica Garcia i Montserrat Oller.
ACTIVITATS PER AL MES DE MARÇ
  • Diumenge, 17. Ruta pel Segrià, concretament pels camps florits d'Aitona. Excursió apta per a tota la família i oberta a tots els socis i sòcies, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Mònica Garcia.
  • Diumenge, 24. Caminada Sant Boi-Sitges, travessa pel parc natural del Garraf. En el decurs de la caminada hi haurà avituallaments. La tornada des de Sitges fins a Sant Boi es farà amb autocar. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocal Rodolfo Fernàndez.
  • Dissabte, 30. Travessa a Montserrat per tal de seguir coneguen les immenses possibilitats que ens ofereixen dels camins d'aquest massis. Activitat adreçada a socis federats. Vocals Nico Garcia i Prudencio Cerrato.
  • Diumenge, 31. Senderisme cultural pel Baix Llobregat. Sant Genís de Rocafort i Torre del Telègraf. Activitat per a tota la família. Les persones que desitgin assistir a aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l'activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades... es tancaran el dijous previ a l'activitat a les 15:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) a mida que s'apropi la data de l'activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Recordeu que és obligatori emplenar correctament el formulari de les activitats, de TOTES LES ACTIVITATS, excepte de les presentacions i dels audiovisuals. Tingueu en compte que si no ho heu fet correctament podeu tenir problemes amb les assegurances temporals. També, tingueu present, que les persones que no s'hagin inscrit en una activitat concreta i en aquesta s'ha de dur a terme algun pagament, en cap cas podran gaudir dels descomptes o subvencions que el centre pugui aplicar.

REUNIÓ PER A LES PERSONES INTERESSADES EN LA SORTIDA A LA SIERRA DE GREDOS.
El proper divendres, 22 de febrer, a les 20:30h, a la sala polivalent de can Massallera, hi haurà una reunió per a tots els socis i sòcies interessats en l'excursió a la Sierra de Gredos que tindrà lloc els dies 21, 22, 23 i 24 de juny.
CALENDARI ACTIVITATS 2019
Ens trobaràs a:
Email
Email
cesboi.cat
cesboi.cat
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Centre Excursionista Sant Boi, Tots els dret reservats.


Pots modificar les teves dades o donarte de baixa de la llista del Centre Excursionista Sant Boi aquí:
actualitzar dades o donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp