Copy
Bulletí Maig 2019 - CENTRE EXCUSRIONISTA SANT BOI
Equip del CESBoi de la Cursa de la Roca Negra. Fotografia de l'Ivan.

BUTLLETÍ DE MAIG DE 2019 DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

“Si pel maig el fred encara és viu, t'espera un bon estiu”

CURSA DE LA ROCA NEGRA, MEMORIAL RICARD VERGE

Com cada any, en arribar aquestes dates, té lloc un dels esdeveniments més importants del nostre calendari esportiu: La Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge que enguany ha arribat a la seva VIII edició i que es va celebrar el passat 27 d'abril, aquest any, com a novetat, en horari de tarda-vespre. Com cada any va ser tot un èxit de participació, tant pel que fa als corredors, als caminants i sobretot als voluntaris.

Des del nostre butlletí volem felicitar tots els participants i donar-los les gràcies, entre altres moltes coses, pel seu entusiasme i les seves mostres de civisme. I un any més, volem agrair, molt especialment, a totes les persones que hi van participar com a voluntaries fent les més diverses tasques, però sempre amb implicació i entusiasme. També volem agrair les aportacions de tots el col·laboradors, amb una menció molt especial a la pasta del Matteo, de la qual tots els comensals dèien meravelles... I tampoc no ens podem oblidar, tot i que són els que passen més desapercebuts, de l'equip de l'organització, ja que sense l'entusiasme i les energies renovades d'aquests companys, la Roca Negra no existiria.

Moltes gràcies, novament, perquè amb la vostra la feina ben feta vau ajudar a aconseguir que la Roca Negra, com cada any, fos tot un èxit.

Video dels millors moments de la Roca Negra 8

CURS D'ESCALADA EN ROCA, NIVELL I

Tal i com ja us vam fer saber en el butlletí del mes de març, els dies 14, 16, 23 i 25 de maig i 1 de juny, el Centre Excursionista Sant Boi durà a terme un curs de primer nivell d'escalada en roca. Aquest curs va adreçat exclusivament als socis i sòcies del CESBoi, més grans de 18 anys, que estiguin en possessió de la llicència federativa C o superior. El curs anirà a càrrec de Cèsar Martínez Isert, membre de l'ECAM.

El curs gratuÏt, disposava de 8 places que ja s'han exhaurit. Les persones inscrites al curs rebran un correu amb el programa i tota la informació del curs.

SOPAR SOCIAL DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Ja gairebé a les portes de l'estiu, comencem a escalfar motors de cara a les activitats que tenim tenim previstes ara que ja s'acosta el bon temps. I com cada any, la primera d'aquestes activitats estiuenques serà el Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi. Enguany tenim previst celebrar el sopar del centre el divendres, 7 de juny al restaurant Diversus de la nostra vila. Properament a la nostra pàgina web trobareu tota la informació del sopar: menús, preus, horari, terminis per apuntar-vos-hi...

També us volem recordar que tal i com s'està fent aquests darrers anys, hi haurà un petit acte de reconeixement als socis i sòcies més veterans de la nostra entitat. Recordeu que hi ha dos tipus d'obsequi commemoratiu, un per als socis amb més de 25 anys de pertinença ininterrumpuda al CESBoi, i un altre per als socis que ja fa més de 35 anys que col·laboren “fent centre...”, però a part de comptar amb tots aquests anys de veterania, hi ha una altra condició impressindible per rebre el reconeixement del centre, cal que el soci o sòcia homenatjat assisteixi al sopar a fi de rebre personalment, i davant de tots els altres socis, el seu record. Per tant animem tots els membres de la nostra entitat, veterans i superveterans, que l'any passat, o els anteriors, no van poder assistir al sopar i encara no disposen dels seus regals, que aquest any s'animin a venir-hi, que tenen l'obsequi ben guardat juntament amb les ganes de tots els membre del CESBoi de poder-los expressar el seu agraiment.
Les persones que tinguin dret a algun dels obsequis rebran un correu recordatori (que tenim molts socis despistats i sòcies despitades...) Recordeu us esperem a tots i totes el dia 7 de juny a les 21:00 h al restaurant Diversus.

CAP DE SETMANA A LLANÇÀ

I per encetar el juliol una bona remullada, que podrem dur a terme si ens apuntem a la sortida de cap de setmana que el centre està preparant per als dies 6 i 7 de juliol, anirem fins a l'Alt Empordà, concretament a Llançà, tenint com a primer objectiu la pràctica del caiac, i després quan ens cansem, sol, platja, jocs...
Ja n'anirem parlant, de moment reserveu-vos aquests dies i estigueu ben atents a la pàgina web del centre, ja que cap a mitjans de maig s'obriran les inscripcions i són places limitades.

¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

El proper 2020 el CESBoi cel·lebra el seu 40 aniversari. Que una entitat moguda per voluntaris arribi a aquesta edat es tot un éxit. Es per això que volem que sigui un aniversari que ho peti, però per aixó us necessitem a tots (socis, amics, coneguts, simpatitzants, saludats i forasters 😁 ) en bona forma i amb ganes de fer-la ben grossa

Així que estem començant amb els preparatrius i volem que ens doneu moltes idees. Tradicionals, imaginatives, esportives, culturals, engrescadores, el que sigui, no us talleu, tot ens val, hem de fer cert la frase "imaginació al poder" ✊

I la pregunta que volem que responguis es ¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

Les teves idees si us plau al formulari següent 👇👇👇👇👇👇https://goo.gl/forms/lnlmc2XWXIwCi8ww2

ACTIVITATS PER AL MES DE MAIG
 
 • Divendres, 3. A les 20:00 h a can Massallera, projecció d'una pel·lícula per commemorar el 39è aniversari del centre.
 • Diumenge, 12. Excursió de senderisme per la comarca del Baix Ebre. Camí de ronda l'Ametlla-l'Ampolla. Activitat per a socis i sòcies, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocals Núria Mestres i Daniel Cabestany.
 • Dimarts, 14. A les 19:30, a l'aula 4 de can Massallera, presentació del curs d'Escalada en Roca, nivell I i sessió teòrica.
 • Dijous, 16. A les 19:30, al gimnàs de l'escola Massallera, primera sessió teòrico-pràctica del curs d'escalada.
 • Dissabte, 18. Excursió per l'Alt Llobregat (Berguedà) amb bicicleta tot terreny, concretament per la serra del Catllaràs. Activitat per a socis i sòcies federats, amb llicència C, com a mínim. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez. http://www.cesboi.cat/2019/05/07/18-de-maig-sortida-en-btt-per-la-serra-del-catllaras
 • Dijous, 23. A les 19:30, al gimnàs de l'escola Massallera, segona sessió teòrico-pràctica del curs d'escalada.
 • Dissabte, 25 i dissabte, 1 de juny. Sortides pràctiques del curs d'escalada a la zona de Collbató Exclusivament per a les persones que hagin participat de les sessions prèvies del curs.
 • Diumenge, 26. Excursió de senderisme familiar al Santuari de Queralt, al Berguedà. Activitat per a socis i sòcies, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Montserrat Oller i Baldiri Amorós. http://www.cesboi.cat/2019/05/09/25-de-maig-santuari-de-queralt-i-els-seus-voltants
ACTIVITATS PER AL MES DE JUNY
 
 • Dissabte, 1. Sortida pràctica del curs d'escalada a la zona de Collbató Exclusivament per a les persones que hagin participat de les sessions prèvies del curs.
 • Diumenge, 2. Excursió de senderisme cultural, ruta de les colònies i visita a la colònia Vidal. Activitat per a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xavier Llopis
 • Divendres, 7. Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi. A les 21:00 h, al restaurant Diversus de la nostra Vila. Esdeveniment obert a totes les persones que desitgin assistir-hi.
 • Dissabte, 15. Senderisme nocturn des de Sant Boi amb visita a una ermita. Activitat per a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Núria Mestres i Daniel Cabestany
 • Divendres, 21, dissabte, 22, diumenge, 23 i dilluns, 24. Alta mutanya a la Sierra de Gredos. (amb possibilitat de fer turisme) Vocal Manuel San Hipolito. Activitat tancada.
 • Dissabte, 29 i diumenge, 30. Sortida d'alta muntanya al Pirineu Aragonès, concretament al Pic de Bacias (2.760 m). Activitat per a socis federats. Vocal Manel Fontes.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l'activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades... es tancaran el dijous previ a l'activitat a les 15:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) a mida que s'apropi la data de l'activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Recordeu que és obligatori emplenar correctament el formulari de les activitats, de TOTES LES ACTIVITATS, excepte de les presentacions i dels audiovisuals. Tingueu en compte que si no ho heu fet correctament podeu tenir problemes amb les assegurances temporals. També, tingueu present, que les persones que no s'hagin inscrit en una activitat concreta i en aquesta s'ha de dur a terme algun pagament, en cap cas podran gaudir dels descomptes o subvencions que el centre pugui aplicar.

El dia 7 de Juny la secretaria del centre romandrà tancada amb motiu del sopar social de la nostra entitat.
Ens trobaràs a:
Email
Email
cesboi.cat
cesboi.cat
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Centre Excursionista Sant Boi, Tots els dret reservats.


Pots modificar les teves dades o donarte de baixa de la llista del Centre Excursionista Sant Boi aquí:
actualitzar dades o donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp