Copy
Bulletí Març 2019 - CENTRE EXCUSRIONISTA SANT BOI
Sortida amb raquetes a la Tossa d'Alp. Fotografia d'en Xose.

BUTLLETÍ DEL MES DE MARÇ DE 2019 DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI


“Fins que el març no sigui passat, no donis parer del teu sembrat”

JORNADA TÈCNICA DE PIOLET I GRAMPONS

Tal i com ja us vam informar en el butlletí del passat mes de febrer, el proper mes d'abril, concretament el dissabte 6, tindrà lloc una jornada tècnica sobre l'ús del piolet i els grampons. La presentació d'aquesta jornada tècnica tindrà lloc el dilluns dia 1 d'abril a les 20:00 a can Massallera.

L'activitat pràctica del dia 6 es durà a terme en un indret encara per determinar, en funció de l'estat de la neu i serà una sortida de dia complet.
La jornada tècnica anirà a càrrec d'un monitor de l'Escola Glacera i sota la direcció de Javier Aznar (tècnic esportiu d'alta muntanya).

Els preus són de 28 € per als socis i sòcies que disposin de targeta federativa C o superior i de 33 €, per als socis que no estiguin en possessió de la corresponent llicència. El preu per a les persones que no siguin sòcies, és de 40 € per a les persones federades (llicència C, com a mínim) i de 45 €, per als no federats.

Aquest preu inclou la sessió teòrica, la documentació del curs i les pràctiques. No inclou el desplaçament fins al lloc de les pràctiques, la manutenció ni allotjament, en el cas que n'hi hagués.

Aquesta jornada és adreçada a les persones més grans de 18 anys. Les inscripcions s'obriran el dia 1 de març i es tancaran el dia 21 de març a les 15:00 h o quan s'hagi assolit el nombre màxim de participants.
Les places són limitades a 12 cursetistes i els socis i sòcies del CESBoi tenen preferència.

Tota la informació i el formulari per apuntar-se el trobareu a la web: http://www.cesboi.cat/2019/02/24/1-i-6-dabril-jornada-tecnica-us-de-piolet-i-crampons/

CURS D'ESCALADA EN ROCA, NIVELL I

Seguint amb els cursos de formació, el Centre Excursionista Sant Boi ha programat, per al proper mes de maig, un Curs d'Escalada en Roca de Nivell I.

Aquest curs, adreçat exclusivament als socis i sòcies del Centre Excursionista Sant Boi i que estiguin en possessió de la llicència federativa C o superior, s'impartirà els dies 14, 16, 23 i 25 de maig i 1 de juny. En el butlletí del proper mes d'abril rebreu més informació sobre aquest curs.

Les inscripcions s'obriran el dia 1 d'abril i es tancaran el dia 21 d'abril a les 15:00 h, o en el moment que
s'hagin exhaurit les places.

CURSA DE LA ROCA NEGRA, MEMORIAL RICARD VERGE

Bé, ja fa un temps que us venim dient que us necessitem com a voluntaris per la Roca Negra, que ens feu falta com a corredors i caminants, però sobretot com a voluntaris i que no hi falteu ni el dia 27 ni el 28 d'abril, però com que som molt bones persones, i perquè no volem que us canseu tant venint a col·laborar el dissabte i el diumenge, doncs mireu, el diumenge no cal que vingueu, així podreu anar a votar tranquil·lament... Només cal que vingueu el dissabte 27, això sí, haureu de ser-hi tot el dia...
Necesitem voluntaris, voluntaris per dissabte al matí, per preparar els esmorzars de tots els voluntaris, muntar la plaça..., és a dir una feinada i no ens l'acabarem... I, lògicament, també per dissabte a la tarda i per dissabte al vespre... que encara hi ha més feina, feina llarga..., o sigui que ja ho sabeu, ja us podeu inscriure com a voluntaris, que a la Roca Negra falta gent!!!!

WEB DE LA ROCA NEGRA
http://rocanegra.cat/

Necessitem voluntaris perquè la cursa de la Roca Negra segueixi sent un referent dintre de les curses de muntanya del pais. Anima't!!
APUNTA'T DE VOLUNTARI AQUÍ

¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

El proper 2020 el CESBoi cel·lebra el seu 40 aniversari. Que una entitat moguda per voluntaris arribi a aquesta edat es tot un éxit. Es per això que volem que sigui un aniversari que ho peti, però per aixó us necessitem a tots (socis, amics, coneguts, simpatitzants, saludats i forasters 😁 ) en bona forma i amb ganes de fer-la ben grossa

Així que estem començant amb els preparatrius i volem que ens doneu moltes idees. Tradicionals, imaginatives, esportives, culturals, engrescadores, el que sigui, no us talleu, tot ens val, hem de fer cert la frase "imaginació al poder" ✊

I la pregunta que volem que responguis es ¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

Les teves idees si us plau al formulari següent 👇👇👇👇👇👇https://goo.gl/forms/lnlmc2XWXIwCi8ww2

ACTIVITATS PER AL MES DE MARÇ
  • Diumenge, 17. Ruta pel Segrià, concretament pels camps florits d'Aitona. Excursió apta per a tota la família i oberta a tots els socis i sòcies, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Mònica Garcia.
  • Diumenge, 24. Senderisme cultural pel Baix Llobregat. Sant Genís de Rocafort i Torre del Telègraf. Activitat per a tota la família. Les persones que desitgin assistir a aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.
  • Dissabte, 30. Travessa a Montserrat per tal de seguir coneguen les immenses possibilitats que ens ofereixen dels camins d'aquest massis. Activitat adreçada a socis federats. Vocals Nico Garcia i Prudencio Cerrato.
ACTIVITATS PER AL MES D'ABRIL
  • Dilluns, 1 d'abril. A les 20:00 h, presentació de la jornada tècnica de piolet i grampons a la sala Polivalent de can Massallera. Aquesta presentació va adreçada a les persones inscrites a la jornada tècnica que es durà a terme el dia 6 d'abril.
  • Divendres, 5. A les 20:00 h, acte de presentació de la VIII edició de la Cursa de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge, que tindrà lloc a la sala de Conferències de can Massallera. Presentació oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi.
  • Dissabte, 6. Jornada tècnica de piolet i grampons. Indret de l'activitat per determinar, en funció de l'estat de la neu. Sortida de dia complet. Activitat adreçada a socis federats, llicència C. Places limitades. Director del curs Javier Aznar.
  • Diumenge, 7. Senderisme per la comarca d'Osona, concretament anirem a conèixer els Ponts de Viladrau. Excursió per a tota la família. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola.
  • Dissabte, 13 d'abril. Caminada Sant Boi-Sitges, travessa pel parc natural del Garraf. En el decurs de la caminada hi haurà avituallaments. La tornada des de Sitges fins a Sant Boi es farà amb autocar. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocal Rodolfo Fernàndez.
  • Diumenge, 14. Excursió a l'Alt Empordà. Visita a la ciutat grega i romana d'Empúries. Excursió per a tota la família. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín
  • Dissabte, 27. VIII Edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l'activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades... es tancaran el dijous previ a l'activitat a les 15:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) a mida que s'apropi la data de l'activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Recordeu que és obligatori emplenar correctament el formulari de les activitats, de TOTES LES ACTIVITATS, excepte de les presentacions i dels audiovisuals. Tingueu en compte que si no ho heu fet correctament podeu tenir problemes amb les assegurances temporals. També, tingueu present, que les persones que no s'hagin inscrit en una activitat concreta i en aquesta s'ha de dur a terme algun pagament, en cap cas podran gaudir dels descomptes o subvencions que el centre pugui aplicar.

El dia 19 d'abril, Divendres Sant, la secretaria del centre romandrà tancada.
CALENDARI ACTIVITATS 2019
Ens trobaràs a:
Email
Email
cesboi.cat
cesboi.cat
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Centre Excursionista Sant Boi, Tots els dret reservats.


Pots modificar les teves dades o donarte de baixa de la llista del Centre Excursionista Sant Boi aquí:
actualitzar dades o donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp