Copy
Bulletí Octubre 2019 - CENTRE EXCUSRIONISTA SANT BOI
Trobada d'escaladors a Montserrat. Fotografia de la Neus Verge.

BUTLLETÍ D'OCTUBRE DE 2019 DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Ja tenim aquí la tardor i el nostre butlletí arriba ple d'activitats, però abans us recordem una dita d'aquestes dates:

“Per l'octubre, el foc, ni massa lluny ni massa a prop”

40è ANIVERSARI. REUNIÓ DE DINAMITZADORS I COL·LABORADORS PER TAL DE CONFECCIONAR EL CALENDARI DEL 2020.

Un any més, després d'haver assistit al sopar tots els dinamitzadors plegats, haver comentat les diverses activitats i haver-nos explicat totes les batalletes..., ens trobarem el proper dimarts, dia 8 d'octubre a les 19:00 h, a la sala del centre, a can Massallera, per tal de dur a terme la confecció del calendari d'activitats de l'any vinent, que, recordeu, és l'any del nostre 40è aniversari.
Aquesta vegada, com que esperem veure'ns desbordats per la gran quantitat de propostes, totes engrescadores a més no poder, us demanem que porteu un esquema, escrit, de cada proposta, amb la data, lògicament, l'activitat i tots els detalls possibles... Vinga, a veure si fem d'aquest 2020 un any inoblidable per a tots el santboians. 

¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?
Les teves idees si us plau al formulari següent https://goo.gl/forms/lnlmc2XWXIwCi8ww2
Us esperem, a tothom, el dia 8 d'octubre a les 19:00 h a can Massallera, amb els deures fets...

MARXA NÒRDICA PER L'ESCLERODÈRMIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Les nostres companyes de sala a Can Massallera ens ha demanat que fem difussió de la següent activitat.
El proper dia 13 d'octubre, “La Asociación Española de Esclerodermia” durà a terme una activitat de marxa nòrdica a Mollet del Vallès. Tots els guanys generats per les inscripcions d'aquesta activitat aniran destinats a la Marató de TV3 que enguany anirà dedicada a la investigació de les malalties minoritàries. Les persones interessades a participar d'aquesta activitat solidària poden inscriure's clicant a: https://entradium.com/ca/events/marxa-nordica-per-l-esclerodermia. Moltes gràcies a tothom.

LA CASTANYADA DEL CESBoi

I com que ja ha arribat el mes d'octubre, toca anar preparant-nos per la nostra castanyada que aquest any tindrà lloc a la casa de colònies can Pic al municipi de Taradell, a la comarca d'Osona. Enguany  farem la castanyada els dies 9 i 10 de novembre.
Com cada any, en el decurs dels dos dies, hi haurà diverses activitats per a totes les edats: caminada, bingo, gincana, cremat de rom (per als més grans i per als supersèniors...) I com és normal i lògic en una castanyada, castanyes, panallets...
Ben aviat es publicarà, com sempre, a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi, tota la informació d'aquesta emblemàtica activitat i el formulari d'inscripció. Recordeu que, com cada any, les places de la castanyada són limitades.

ACTIVITATS PER AL MES D'OCTUBRE
 • Dijous, 3. Sopar dels socis dinamitzadors i col·laboradors.
 • Divendres, 4, dissabte, 5 i diumenge, 6. Excursió al Canigó (2.784 m) a la comarca del Conflent, a la Catalunya Nord. Aquest cim s'inclou en el programa dels 100 cims. Activitat per a socis federats. Places limitades. Vocal Salvador Martínez
 • Dimarts, 8. A les 19:00 h, a can Massallera, reunió de socis dinamitzadors i confecció del calendari per al 2020, 40è aniversari.
 • Diumenge, 20. Excursió a les coves de Font Rubí, a l'Alt Penedès. Activitat per a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Margarita Deola i José Carlos Escobar                     http://www.cesboi.cat/2019/10/06/20-doctubre-coves-de-font-rubi/
 • Diumenge, 27. Excursió boletaire pel Solsonès, pels voltants de Sant Llorenç de Morunys. Activitat per a socis federats o amb assegurança temporal. Vocals Quim Cirac, Núria Sàez i Lluís Riquelme
ACTIVITATS PER AL MES DE NOVEMBRE
 • Dissabte, 9 i diumenge, 10 Castanyada CESBoi. Enguany anirem a Osona, a la casa de colònies can Pic a Taradell. Activitat oberta a tothom que desitgi participar-hi, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal.
 • Dissabte, 16. Excursió al Matagalls (1.697 m), a la comarca d'Osona, aquesta muntanya està inclosa dins el llistat dels 100 cims de la FEEC. Activitat per a socis federats o amb assegurança temporal. Vocals Lluis Vidal i Vanessa Martínez
 • Diumenge, 17. Activitat amb bicicleta tot terreny  per la zona del Vallès. Sortida adreçada a socis federats amb llicència C o superior. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàmdez
 • Divendres, 22. A les 20:00 h, a can Massallera, tindrà lloc un taller d'estiraments, a càrrec de Xavi Palau. Activitat gratuïta, però les persones interessades a assistir-hi caldrà que s'inscriguin al corresponent formulari que trobareu a la pàgina web del CESBoi.
 • Dissabte, 23. Excursió i visita a les coves prehistòriques de Gavà. Vocal.Marc Riquelme
 • Diumenge, 24. Monogràfic sobre l'ús de l'arva i la sonda.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l'activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades... es tancaran el dijous previ a l'activitat a les 15:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) a mida que s'apropi la data de l'activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Recordeu que és obligatori emplenar correctament el formulari de les activitats, de TOTES LES ACTIVITATS, excepte de les presentacions i dels audiovisuals. Tingueu en compte que si no ho heu fet correctament podeu tenir problemes amb les assegurances temporals. També, tingueu present, que les persones que no s'hagin inscrit en una activitat concreta i en aquesta s'ha de dur a terme algun pagament, en cap cas podran gaudir dels descomptes o subvencions que el centre pugui aplicar.

El divendres, 1 de novembre, la secretaria del CESBoi romandrà tancada amb motiu de la festa de Tots Sant
Ens trobaràs a:
Email
Email
cesboi.cat
cesboi.cat
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Centre Excursionista Sant Boi, Tots els dret reservats.


Pots modificar les teves dades o donarte de baixa de la llista del Centre Excursionista Sant Boi aquí:
actualitzar dades o donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp